Panorama

Goedkope vliegtickets naar Fortaleza

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten Fortaleza

Goedkope vliegtickets naar de Braziliaanse stad Fortaleza zijn gemakkelijke te boeken door het ruime aanbod. Vanaf de vliegvelden van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf gaan er vluchten naar Fortaleza, maar houd wel rekening met een tussenstop tijdens deze vliegreis. Als je gaat vliegen vanaf Schiphol ben je minimaal 11 uur en 45 minuten bezig om op je bestemming te komen.

Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air Europa en TAP Portugal bieden allemaal vluchten naar Fortaleza aan. Jij hoeft alleen nog maar de beste optie te kiezen zodat je vakantie in Fortaleza meteen kan beginnen. Goedkope vliegtickets kan je gemakkelijk vergelijken waardoor je zo voordelig mogelijk je vakantie kunt boeken. Het genieten kan meteen beginnen.

Top vluchten naar Fortaleza

Vanuit Amsterdam Schiphol

Air Europa
1 stop - 14u7
zo 27 feb zo 13 mrt
v.a. € 434 (p.p.)
Delta Air Lines
2 stops - 43u
vr 4 mrt za 12 mrt
v.a. € 482 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 33u27
zo 24 okt zo 7 nov
v.a. € 543 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Europa
1 stop - 14u25
za 4 jun zo 4 sep
v.a. € 435 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

LATAM Airlines
2 stops - 22u12
do 21 okt zo 7 nov
v.a. € 540 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Op en top Brazilië

Een vakantie in Fortaleza is er een waar je ondergedompeld gaat worden in de Braziliaanse cultuur. Fortaleza wordt ook wel klein Rio de Janeiro genoemd vanwege de karakteristieke boulevard langs de kust en het strand in de stad. Het is de ideale bestemming voor een strandvakantie, maar buiten de stad zijn nog mooiere stranden te vinden waaronder de Praia do Futuro. Wil je zeker zijn van mooi weer tijdens je vakantie, bezoek Fortaleza dan in de 2e helft van het jaar als er minder regen is.

In de stad hangt een typisch gezellige Braziliaanse sfeer met veel dansende mensen op straat, op de zomerse klanken van de samba. Vooral op de boulevard van de stad heerst deze gezellige sfeer. Wil je zelf een dansje wagen? Ga dan naar de uitgaanswijk Iracema waar je kan genieten van gezellige bars en disco’s. Fortaleza is een hele leuke stad om een paar dagen te verblijven, maar meestal niet langer. Bezoek Fortaleza bijvoorbeeld tijdens een rondreis door Brazilië.

Vervoer in Fortaleza

Wanneer je door de stad reist, is de taxi het veiligste vervoersmiddel. Fortaleza is een vrij veilige stad voor Braziliaanse begrippen, voornamelijk op de boulevard, maar pas wel op als je eventueel de sloppenwijken wilt bezoeken. Vanaf het vliegveld ben je in 20 minuten rijden in het centrum van de stad en met de bus kan je er in 45 minuten zijn.

Door de ligging aan de Atlantische oceaan is Fortaleza een erg geschikte bestemming voor surfers. Vooral de dorpen Cumbuco en Canoa zijn leuke plekken om een langere tijd te blijven en te genieten van het prachtige Braziliaanse strand. Boek daarom snel je goedkope vliegtickets naar Fortaleza en geniet van alles wat deze stad en de omgeving je te bieden heeft.