Panorama

Goedkope vliegtickets naar Fortaleza

Goedkope vluchten Fortaleza

Goedkope vliegtickets Fortaleza in Brazilië zijn gemakkelijke te boeken door het ruime aanbod. Vanaf de vliegvelden van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf vertrekken er voordelige vluchten naar Fortaleza, maar houd wel rekening met een tussenstop tijdens deze vliegreis. Als je gaat vliegen vanaf Schiphol, ben je minimaal 11 uur en 45 minuten bezig om op je bestemming te komen.

Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air Europa en TAP Portugal bieden allemaal vluchten voor een lage prijs naar Fortaleza aan. Jij hoeft alleen nog maar de beste optie te kiezen zodat je vakantie in Fortaleza meteen kan beginnen. Goedkope vliegtickets naar Fortaleza kun je gemakkelijk vergelijken op Goedkopevliegtickets.nl. Je hebt dan altijd een vlucht naar Fortaleza voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Top vluchten naar Fortaleza

Vanuit Amsterdam Schiphol

TAP Portugal
1 stop - 15u30
vr 24 jan za 8 feb
v.a. € 596 (p.p.)
Air France
1 stop - 22u15
ma 17 jun zo 7 jul
v.a. € 667 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

TAP Portugal
1 stop - 13u32
di 3 sep ma 25 nov
v.a. € 598 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

TAP Portugal
1 stop - 15u35
di 3 sep ma 25 nov
v.a. € 666 (p.p.)
Air France
1 stop - 22u37
di 25 jun zo 7 jul
v.a. € 739 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Fortaleza: op en top Brazilië

Een vakantie in Fortaleza is er een waar je ondergedompeld wordt in de Braziliaanse cultuur. Fortaleza wordt ook wel klein Rio de Janeiro genoemd vanwege de karakteristieke boulevard langs de kust en het strand in de stad. Het is de ideale bestemming voor een strandvakantie, maar buiten Fortaleza zijn nog mooiere stranden te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Praia do Futuro. Wil je zeker zijn van mooi weer tijdens je vakantie, bezoek Fortaleza dan in de tweede helft van het jaar. Er valt dan minder regen dan in de eerste helft van het jaar.

In Fortaleza hangt een typisch gezellige Braziliaanse sfeer met veel op de zomerse klanken van de samba dansende mensen op straat. Vooral op de boulevard van de stad heerst deze gezellige sfeer. Wil je zelf een dansje wagen? Reis dan af naar de uitgaanswijk Iracema waar je kan genieten van gezellige bars en disco’s. Fortaleza is een leuke stad om een paar dagen te verblijven. Bezoek Fortaleza bijvoorbeeld tijdens een rondreis door Brazilië.

Reizen en vervoer in Fortaleza

Wanneer je door de stad reist, is de taxi het veiligste vervoersmiddel. Fortaleza is een vrij veilige stad voor Braziliaanse begrippen - voornamelijk op de boulevard - maar pas wel op als je eventueel de sloppenwijken wilt bezoeken. Vanaf het vliegveld ben je in 20 minuten rijden in het centrum van Fortaleza en met de bus kan je er in 45 minuten zijn.

Door de ligging aan de Atlantische oceaan is Fortaleza een geschikte bestemming voor surfers. Vooral de dorpen Cumbuco en Canoa zijn leuke plekken om een langere tijd te blijven en te vertoeven van het prachtige Braziliaanse strand. Boek daarom snel je goedkope vliegtickets naar Fortaleza en geniet van alles wat deze stad en de omgeving je te bieden hebben.

Goedkoop vliegen naar Fortaleza is zeer eenvoudig. Vergelijk de goedkope tickets naar Fortaleza van verschillende airlines op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vlucht naar Fortaleza voor een goede prijs.