Panorama

Goedkope vluchten Porto Alegre

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Porto Alegre

Om op vakantie naar Porto Alegre te gaan kan je terecht voor voordelige vliegtickets bij luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Delta Air Lines en LATAM Airlines. Door te vergelijken in het aanbod kan je zo goedkoop mogelijk naar deze Braziliaanse stad vliegen en kan je vakantie meteen goed beginnen.

Vanaf Amsterdam zijn er goedkope vliegtickets te krijgen voor indirecte vluchten naar Porto Alegre. Met zo’n vlucht ben je in 17 uur op het vliegveld van de stad geland. Ook vanaf Brussel en Düsseldorf gaan er indirecte vluchten naar Porto Alegre, waardoor je nog meer keuze hebt. Pak je koffers en ontdek het mooie Porto Alegre in Brazilië.

Top vluchten naar Porto Alegre

Vanuit Amsterdam Schiphol

Air France
2 stops - 23u50
vr 31 dec di 1 feb
v.a. € 498 (p.p.)
LATAM Airlines
2 stops - 24u22
ma 28 feb zo 27 mrt
v.a. € 565 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 24u5
do 30 dec zo 30 jan
v.a. € 602 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

LATAM Airlines
2 stops - 27u50
ma 18 okt zo 24 okt
v.a. € 528 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

VRG Linhas
2 stops - 18u42
vr 31 dec ma 31 jan
v.a. € 719 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Aankomst in Porto Alegre

Na je vlucht naar Porto Alegre kan je in 15 minuten rijden met de auto in het centrum zijn vanaf het vliegveld. Je kan je gemakkelijk door de stad verplaatsen met de bus. Deze is redelijk veilig, zeker voor Braziliaanse begrippen. De taxi is ook een goed alternatief, al betaal je hier wel wat meer voor. In de taxi ben je wel meer verzekerd nog van veiligheid.

Porto Alegre ligt in het zuiden van Brazilië op 850 kilometer van São Paulo. Porto Alegre is een van de grootste steden van het land en ligt aan de monding van 4 rivieren die uitlopen in een enorme zoetwater lagune.  Porto Alegre heeft ook een lange kustlijn aan dit meer liggen waar je kunt genieten van het unieke ecosysteem wat zich hier bevindt.

Bezienswaardigheden in Porto Alegre

Naast de wonderschone natuur die er in de omgeving en zelfs in de stad zelf te vinden is, zijn er ook wat interessante bezienswaardigheden. Zo kan je naar hartenlust winkelen en wat lekkers eten en drinken in de oudste markt van de stad: Mercado Público de Porto Alegre. Naast dat dit een gezellige plek is om heen te gaan, is het ook een belangrijk historisch monument.

Als je geïnteresseerd bent in de kunst uit de regio van de stad, dan kan je terecht in het kunstmuseum van de stad: Museu de Arte do Rio Grande do Sul. Naast dat het museum zich in een mooi gebouw bevindt, kan je hier ook zeer veel interessante kunstvoorwerpen bekijken. Boek je goedkope vliegtickets nu naar het paradijselijke Porto Alegre en ervaar de stad van dichtbij.