Panorama

Goedkope vluchten Porto Alegre

Goedkope vluchten naar Porto Alegre

Om op vakantie naar Porto Alegre te gaan, kan je voor voordelige vliegtickets terecht bij luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Delta Air Lines en LATAM Airlines. Door te vergelijken in het aanbod vlieg je voor de meest lage prijs naar deze Braziliaanse stad.

Vanaf Amsterdam Schiphol zijn er goedkope vliegtickets te krijgen voor indirecte vluchten naar Porto Alegre. Met zo’n vlucht ben je in 17 uur op het vliegveld van de stad geland. Ook vanaf Brussel en Düsseldorf vertrekken er vluchten met een tussenstop naar Porto Alegre, waardoor goedkoop vliegen altijd een optie is. Pak je koffers en ontdek het mooie Porto Alegre in Brazilië.

Top vluchten naar Porto Alegre

Vanuit Amsterdam Schiphol

TAP Portugal
1 stop - 25u42
wo 5 feb di 25 feb
v.a. € 854 (p.p.)
KLM
1 stop - 23u15
zo 10 nov ma 25 nov
v.a. € 1072 (p.p.)
Lufthansa
2 stops - 29u10
wo 5 feb di 25 feb
v.a. € 789 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

TAP Portugal
1 stop - 26u40
wo 7 aug di 11 mrt
v.a. € 957 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

TAP Portugal
1 stop - 31u57
wo 7 aug di 11 mrt
v.a. € 1102 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegen en aankomst in Porto Alegre

Na je vlucht naar Porto Alegre ben je met de auto in 15 minuten rijden in het centrum. Je kan je gemakkelijk door de stad verplaatsen met de bus. Deze is redelijk veilig, zeker voor Braziliaanse begrippen. De taxi is ook een goed alternatief, al betaal je hier wel wat meer voor. 

Porto Alegre ligt in het zuiden van Brazilië op 850 kilometer van São Paulo. Porto Alegre is een van de grootste steden van het land en ligt aan de monding van 4 rivieren die uitlopen in een enorme zoetwater lagune. Wandel daarnaast eens langs de kustlijn met een uniek ecosysteem.

Vlieg naar Porto Alegre en bewonder de bezienswaardigheden 

Naast de wonderschone natuur die er in de omgeving en zelfs in Porto Alegre zelf te vinden is, zijn er ook interessante bezienswaardigheden te vinden. Zo kan je naar hartenlust winkelen en wat lekkers eten en drinken in de oudste markt van de stad: Mercado Público de Porto Alegre. Naast dat dit een gezellige plek is om heen te gaan, is het een belangrijk historisch monument.

Als je geïnteresseerd bent in de kunst uit de regio van Porto Alegre, bezoek dan het kunstmuseum: Museu de Arte do Rio Grande do Sul. Naast dat dit museum zich in een mooi gebouw bevindt, kan je hier veel interessante kunstvoorwerpen bekijken. Boek je goedkope vliegtickets nu naar het paradijselijke Porto Alegre en ervaar de stad van dichtbij.

Op zoek naar een vlucht naar Porto Alegre voor een goed budget? Surf dan naar Goedkopevliegtickets.nl en boek een vliegticket naar Porto Alegre voor de allerlaagste prijs.