Panorama

Goedkope Delta vliegtickets

Delta Air Lines

In 2008 werd Northwest Airlines overgenomen, wat resulteerde tot de naam Delta Air Lines. Delta is de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld en het hoofdkwartier ligt bij het grootste vliegveld ter wereld in Atlanta. Net als KLM is de vliegmaatschappij Delta Air Lines lid van SkyTeam. Aan deze alliantie zijn verschillende airlines aangesloten zoals Air France, Czech Airlines en Middle East Airlines. Het doel van deze alliantie is om de maatschappijen die lid zijn, de mogelijkheid te geven hun klanten een uitgebreider netwerk van vluchten aan te bieden. Zo kunnen zij hun marktaandeel verhogen en hun kosten verlagen.

De vloot van Delta Air Lines bestaat uit meer dan 720 vliegtuigen die over de hele wereld vliegen. Boek je een goedkoop vliegticket van Delta, dan vlieg je met een Airbus A320-200, MD-88, CRJ-700, Boeing 737 Boeing 757 of een Boeing 767. Op een vlucht naar Amerika reis je meestal met een Boeing of Airbus.

Delta Air Lines

Delta Air Lines: eenvoudig inchecken en service aan boord

Vergelijk je de prijzen voor een vliegticket van Delta Airlines, dan heb je de keuze uit verschillende klassen:
Main Cabin (Economy Class)
Delta Comfort+
Delta First/Business Class
Delta One

In de Main Cabin vermaak je je prima met een groot aanbod van films en series via Delta Studio, het Delta Airways in-flight entertainmentsysteem. Tijdens de vlucht word je voorzien van gratis drankjes zoals Starbucks koffie en op langere vluchten zijn de maaltijden en snacks ook inbegrepen. Ook heb je op een Delta Air Lines vlucht beschikking over de in-flight WiFi-verbinding.

Bij Delta Air Lines kun je eenvoudig en snel online inchecken. Dit kan vanaf 24 uur voordat de vlucht naar jouw bestemming vertrekt. Vul je bevestigingsnummer, ticketnummer, SkyMiles- of creditcardnummer en de luchthaven van vertrek in en je bent in een mum van tijd ingecheckt. Ook via de mobiele app is dit mogelijk. Afhankelijk van welke luchthaven je vertrekt, hoef je je boarding pass niet te printen. Zo is dit vanaf Amsterdam Schiphol wel mogelijk, maar niet als je vertrekt vanaf Brussel Airport. Controleer dit dus altijd goed.

Delta Air Lines tickets naar bestemmingen wereldwijd

Dankzij de overname van Northwest Airlines, Virgin Atlantic Airways en Singapore Airlines kent Delta Air Lines een reusachtig routenetwerk. Voor verschillende binnenlandse vluchten worden Delta Shuttle en Delta Connection ingezet. Dagelijks vliegt Delta Air Lines naar honderden bestemmingen wereldwijd. Via Goedkopevliegtickets vind je altijd scherp geprijsde Delta Airlines tickets naar metropolen zoals Atlanta, New York, Kuala Lumpur en Sydney.

Of je nu wilt vliegen naar bestemmingen in Zuid-Amerika zoals Buenos Aires of Rio de Janeiro, in Azië zoals Dubai of Tokyo, of kiest voor een stedentrip naar Los Angeles of Vancouver: Bij Delta Air Lines ben je altijd verzekerd van een rechtstreekse en comfortabele vlucht.

Boek een Delta Air Lines vlucht

Een voordelig vliegticket van Delta Air Lines is zo gevonden met behulp van Goedkopevliegtickets.nl. Vergelijk de prijzen van Delta Air Lines vluchten naar jouw bestemming en je vindt altijd een ticket voor een scherp tarief.