Vluchten naar Brasilia

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Brasilia

Brasilia is de moderne hoofdstad van Brazilië en een prachtige bestemming voor je vliegreis. Vanuit Nederland gaan er directe vluchten vanuit Amsterdam. Ook kun je goedkoop vliegen vanuit Brussel of Dusseldorf. Je bent iets minder dan veertien uur aan het vliegen. Vaak zijn de vliegtickets voor een indirect vlucht een stuk goedkoper, vergelijk de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en bespaar zo honderden euro's!

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Brasilia aan zoals Azul Brazilian Airlines en Air Europa. De luchthaven van Brasilia is verbonden met het netwerk van openbaar vervoer van de stad. Er rijden bussen en taxi's van en naar de luchthaven. Lijkt Brasilia je leuk? Je kunt ook goedkoop naar Sao Paulo of Rio de Janeiro vliegen.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Brasilia Delta Air Lines Delta Air Lines 11 mrt 2021 18 mrt 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Brasilia Meerdere airlines Meerdere airlines 24 jan 2021 2 feb 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Brasilia Meerdere airlines Meerdere airlines 25 jan 2021 1 feb 2021 2 overstappen
Eindhoven - Brasilia KLM KLM 6 mei 2021 27 mei 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Brasilia Meerdere airlines Meerdere airlines 19 jul 2021 23 jul 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Brasilia Delta Air Lines Delta Air Lines 6 mei 2021 27 mei 2021 2 overstappen
Brussel - National - Brasilia Meerdere airlines Meerdere airlines 6 mei 2021 27 mei 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Brasilia Meerdere airlines Meerdere airlines 6 mei 2021 27 mei 2021 4 overstappen

Brasilia

Brasilia is op veel gebieden de belangrijkste stad van het land. Het is de hoofdstad van Brazilië, de federale regering is er gevestigd en het is de rijkste stad van Zuid-Amerika. Ook is de stad een prachtige bestemming van je vliegreis. Er staan veel prachtige moderne gebouwen die door wereldberoemde architecten zijn ontworpen. Brasilia is een unieke stad waar je zeker een keer geweest moet zijn.

Brasilia is in 1956 ontworpen en werd in 1960 de hoofdstad van Brazilië. Het ontwerp van de stad is verdeeld in genummerde blokken en sectoren voor specifieke activiteiten. De hele stad is UNESCO Werelderfgoed vanwege de modernistische architectuur en de unieke artistieke stadsplanning, het is in 2017 uitgeroepen tot City of Design.

Verken Brasilia

Brasilia is een prachtige en unieke stad. Bezienswaardigheden die je echt gezien moet hebben zijn: de kathedraal van Brasilia, een groots gebouw in de avant-garde stijl. De Juscelino Kubitschek brug, deze unieke brug is ontworpen door de architect Oscar Niemeyer en wordt gezien als de mooiste brug van de wereld en Three Powers Plaza, een prachtig wit stenen plein met drie regeringsgebouwen.

Je kunt in Brasilia heerlijk uit eten, doordat de stad in de blokken voor specifieke activiteiten is verdeeld heb je bepaalde stukken waar je veel restaurant, barretjes en cafeetjes hebt. De sfeer is hier energiek en levendig. Er worden authentieke Braziliaanse gerechten geserveerd en in verschillende clubs kun je dansen tot de zon op komt. Ook het openbaar vervoer in de stad is erg goed geregeld. Door de opbouw van de stad kom je overal erg makkelijk met het openbaar vervoer.