Panorama

Vluchten naar Brasilia

Vergelijk vliegtickets naar Brasilia

Brasilia is de moderne hoofdstad van Brazilië. Vanaf Amsterdam Schiphol gaan er directe vluchten naar Brasilia en ook kun je goedkoop vliegen vanuit Brussel en Düsseldorf. De vliegreis naar Brasilia duurt iets minder dan veertien uur en de echte low cost airlines vliegen hier niet naartoe. Maar vergelijk altijd de prijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Azul Brazilian Airlines en Air Europa. De vliegtickets met een tussenstop naar Brasilia zijn vaak een stuk voordeliger dan directe vluchten. Hiermee bespaar je vaak honderden euro’s en zo heb je altijd een ticket naar Brasilia voor de meest lage prijs.

De luchthaven van Brasilia is verbonden met het netwerk van openbaar vervoer van de stad. Er rijden zowel bussen als taxi’s van en naar de luchthaven. Als Brasilia je leuk lijkt, kun je wellicht ook goedkoop vliegen naar Sao Paulo of Rio de Janeiro.

Top vluchten naar Brasilia

Vanuit Amsterdam Schiphol

TAP Portugal
1 stop - 27u15
di 28 jan do 6 mrt
v.a. € 849 (p.p.)
KLM
1 stop - 16u22
wo 29 jan di 4 mrt
v.a. € 1018 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

TAP Portugal
1 stop - 21u15
di 22 okt zo 2 feb
v.a. € 801 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

TAP Portugal
1 stop - 22u37
di 22 okt zo 2 feb
v.a. € 834 (p.p.)
Azul
1 stop - 21u2
di 9 jul di 30 jul
v.a. € 3241 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Goedkoop vliegen naar Brasilia

Op veel gebieden is Brasilia de belangrijkste stad van Brazilië. Het is de hoofdstad van Brazilië, de federale regering is hier gevestigd en het is bovendien de rijkste stad van Zuid-Amerika. Er vliegen dan ook veel zakenlieden naar Brasilia. Daarbij is Brasilia zeer uniek en moet je hier zeker een keer geweest zijn. Je vindt hier vele moderne gebouwen die door wereldberoemde architecten ontworpen zijn.

Brasilia vormde zich in 1956 en werd in 1960 de hoofdstad van Brazilië. Het ontwerp van de stad is verdeeld in genummerde blokken en sectoren voor specifieke activiteiten. De hele Braziliaanse hoofdstad heeft vanwege de modernistische architectuur en unieke artistieke stadsplanning een vermelding op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Bovendien is Brasilia in 2017 uitgeroepen tot City of Design.

Vliegen naar Brasilia en ontdek de vele trekpleisters

Brasilia is een bijzondere stad met veel bezienswaardigheden en is hierdoor een goede bestemming voor je vliegreis. Bezichtig bijvoorbeeld de kathedraal van Brasilia, een groots gebouw in de avant-gardestijl. Wandel ook over “de mooiste brug van de wereld” de Juscelino Kubtischekbrug. En sla de Three Powers Plaza niet over, een prachtig wit stenen plein met drie regeringsgebouwen. 

Doordat de stad in blokken voor specifieke activiteiten is verdeeld, vind je in bepaalde stukken veel restaurants, bars en cafés. De sfeer is energiek en levendig en natuurlijk worden er authentieke Braziliaanse gerechten geserveerd. In de verschillende clubs kun je dansen tot de zon opkomt. Daarbij is ook het openbaar vervoer in Brasilia prima geregeld.