Panorama

Goedkope vliegtickets Montreal

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Montreal

Montreal is de op een na grootste stad van Canada en is gelegen in het zuidoosten van dit Noord-Amerikaanse land. Vliegen naar Montreal kan al met 1 stop vanaf Amsterdam met een duur van 9 uur en 10 minuten. Directe vluchten zijn ook goedkoop te boeken vanaf Brussel. Goedkope vliegtickets zijn makkelijk te vergelijken met het aanbod van verschillende vliegmaatschappijen zoals KLM en Lufthansa. Vertrekken kan ook vanaf onder andere Rotterdam en Düsseldorf. Genoeg keuze dus om een budget vliegticket te vinden.

Vliegen kan het hele jaar door naar Montreal. In de zomer is het aangenaam warm terwijl het in de winter flink koud kan worden en ook behoorlijk kan sneeuwen. De kou en sneeuw hoeven echter geen probleem te zijn door de grote ondergrondse stad die zich in Montreal bevindt.

Top vluchten naar Montreal

Vanuit Amsterdam Schiphol

Delta Air Lines
Direct - 7u10
wo 22 sep ma 4 okt
v.a. € 755 (p.p.)
KLM
Direct - 7u10
wo 22 sep zo 3 okt
v.a. € 771 (p.p.)
TAP Portugal
1 stop - 22u17
do 21 okt ma 25 okt
v.a. € 384 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Lufthansa
Direct - 7u
do 26 aug zo 29 aug
v.a. € 440 (p.p.)
Brussels Airlines
Direct - 7u
do 26 aug zo 29 aug
v.a. € 447 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Vliegen naar Montreal: een cultureel centrum

Als tweede stad van Canada heeft Montreal een hoop te bieden. De stad is gelegen op een sikkelvormig eiland in de rivier de Saint Lawrence. De stad is gesticht door de Fransen waardoor Frans de officiële taal in de stad is. De stad is het culturele centrum van het Franstalige deel van Canada. Daarnaast bestaat de stad uit een combinatie van nieuwe gebouwen zoals wolkenkrabbers en oude gebouwen zoals kerken en kathedralen. Ook is er een groot ondergronds stadsgedeelte waar je heerlijk kunt winkelen, dineren of een bioscoop of museum bezoeken. Hierdoor is de stad ook goed te bezoeken in de winter.

Als cultureel centrum zijn er veel verschillende restaurants te vinden. Met ongeveer 4500 restaurants is er genoeg keuze voor de liefhebbers.

Vervoer in Montreal

Goedkoop vliegen naar Montreal is erg eenvoudig. De aankomst is op het vliegveld Montréal-Pierre Elliott Trudeau en is gelegen op het eiland zelf. Een taxi of het openbaar vervoer kan gemakkelijk genomen worden naar het centrum van de stad. De stad beschikt over een Trein, metro en bus netwerk. Ook kan je een rechtstreekse trein naar de grootste stad van Canada pakken: Toronto.

Genoeg te beleven en een geweldige stad voor een langdurige stedentrip. Boek daarom je goedkope vliegtickets snel naar Montreal