Panorama

Goedkope vliegtickets Montreal

Goedkoop vliegen naar Montreal

Montreal is de op een na grootste stad van Canada en ligt in het zuidoosten van dit Noord-Amerikaanse land. Vliegen naar Montreal vanaf Amsterdam Schiphol kan bijvoorbeeld met Air Transat zonder tussenstop. De reis bedraagt dan ongeveer 7 uur . Vanuit Brussel zijn er ook directe vluchten naar Montreal beschikbaar. Vergelijk snel de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Lufthansa. Zo weet je zeker dat je altijd een voordelig vliegticket naar Montreal voor de meest lage prijs in je bezit hebt.

Wil je goedkoop vliegen naar Montreal, dan kan dat het gehele jaar door. In de zomer is het aangenaam warm en in de winter wordt het flink koud en kan het ook behoorlijk gaan sneeuwen. Echter hoeft dit laatste geen probleem te zijn, er bevindt zich namelijk een ondergrondse stad in Montreal. Maak je een rondreis door Montreal? Bekijk dan ook eens de opties voor een vliegticket naar Toronto. Deze stad ligt op ongeveer vijf uur rijden van Montreal, een afstand die de meeste reizigers prima kunnen afleggen met een huurcamper.

Top vluchten naar Montreal

Vanuit Amsterdam Schiphol

Air Transat
Direct - 7u15
zo 8 sep za 14 sep
v.a. € 384 (p.p.)
Air Canada
Direct - 7u5
ma 24 jun zo 14 jul
v.a. € 409 (p.p.)
Lufthansa
Direct - 7u5
vr 21 jun vr 12 jul
v.a. € 415 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Transat
Direct - 7u17
ma 14 okt zo 20 okt
v.a. € 382 (p.p.)
Lufthansa
Direct - 7u30
ma 30 sep di 8 okt
v.a. € 532 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Montreal, de tweede grootste stad van Canada

Als tweede stad van Canada heeft Montreal een hoop te bieden. Montreal ligt op een sikkelvormig eiland in de rivier de Saint Lawrence. Doordat de stad door de Fransen is gesticht, is Frans hier de officiële voertaal. Bovendien is Montreal het culturele centrum van het Franstalige deel van Canada. Daarnaast bestaat de stad uit een combinatie van nieuwe gebouwen zoals wolkenkrabbers en historische gebouwen zoals kerken en kathedralen. Daarnaast is er een groot ondergronds stadsgedeelte. Ga hier winkelen, dineren, bezoek een museum of neem plaats in de bioscoop voor een goede film. Door deze ondergrondse stad is Montreal gelukkig ook goed de bezoeken in de strenge winters. Vlieg je naar Montreal, dan is er dus altijd wel wat te doen! 

Vliegen Montreal: het vervoer is eenvoudig geregeld

Goedkoop vliegen naar Montreal is erg eenvoudig. Je komt aan op het vliegveld Montréal-Pierre Elliott Trudeau dat ligt op het eiland zelf. Met het openbaar vervoer of een taxi reis je eenvoudig naar het centrum van de stad. Je kunt zowel de trein, metro als bus pakken. Ook gaat er een rechtstreekse trein naar Toronto, de grootste stad van Canada.

Boek snel je budget vlucht naar Montreal. Vergelijk de prijzen van diverse airlines op Goedkopevliegtickets.nl en je hebt zo een goedkoop vliegticket naar Montreal gevonden.