Goedkoop naar Canada

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Canada

Canada is op Rusland na het grootste land ter wereld, een land vol moderne steden zoals Vancouver en Toronto. De woeste natuur in Canada is ook wereldberoemd en voor wandelaars en natuurliefhebbers echt iets wat ze in hun leven gezien moeten hebben. De vliegreis naar Canada duurt ongeveer acht tot tien uur. Er gaan vluchten vanuit Amsterdam en Brussel naar Canada, hiervoor kan je voor een lage prijs vliegtickets kopen. Er gaan directe vluchten naar Canada maar het is vaak goedkoper om met een tussenstop te vliegen. Dan vlieg je via bijvoorbeeld Lissabon of Dublin

Er vliegen veel airlines naar Canada waar je voor een lage prijs vliegtickets kan boeken. Vaak worden de goedkope vluchten uitgevoerd door bijvoorbeeld TAP Portugal of Aer Lingus. De keuze om te reizen met een overstap heeft een grote invloed op de prijs van je vliegreis. Vergelijk daarom altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en boek de goedkoopste vliegtickets.

Populaire steden in Canada

Prachtig Canada

Canada heeft prachtige, woeste natuur en mooie moderne steden, dat maakt dit land de perfecte bestemming voor je vliegreis. De inwoners van dat land zijn aardig en gastvrij, zo erg zelfs dat dit het stereotype van de Canadees is geworden. Canada heeft uitgestrekte en wilde bossen waar erg veel prachtige dieren leven. Wist je dat in veel natuurgebieden mensen hun auto open laten met de sleutels er nog in? Dit is voor het geval iemand moet vluchten voor een beer en zo met een auto weg kan komen.

Veel natuurgebieden in Canada liggen ook in de buurt van de steden, of eigenlijk liggen de steden in de buurt van de natuurgebieden. Je kan dus makkelijk vanuit de stad een dagje de natuur intrekken om te gaan wandelen, te skiën of iets anders te doen. Canada is in de winter erg koud, maar ook kan het er in het voor- en najaar al flink koud zijn, dus vergeet vooral je warme kleding niet!