Panorama

Goedkoop naar Canada

Vergelijk vliegtickets naar Canada

Canada is op Rusland na het grootste land ter wereld. Canada biedt moderne steden zoals Vancouver en Toronto en een schitterende natuur. Vooral wandel- en natuurliefhebbers vliegen naar Canada omdat deze omgeving echt iets is wat ze minimaal één keer in hun leven gezien moeten hebben. In ongeveer acht tot tien uur vlieg je vanaf Amsterdam Schiphol of Brussel naar Canada. Onder andere de vliegmaatschappijen KLM en Air Transat bieden directe vluchten naar de verschillende steden in Canada aan. Maar het loont ook om vliegtickets van meerdere airlines te vergelijken. Vluchten naar Canada met een tussenstop zijn een stuk goedkoper. Je vliegt dan bijvoorbeeld via Lissabon of Dublin. Deze vliegreizen worden vaak uitgevoerd door onder andere TAP Portugal of Aer Lingus

Vlieg naar Canada: schitterende natuur en moderne steden

Het is niet gek dat er jaarlijks mensen vanuit de hele wereld naar Canada vliegen. Dit land heeft zo ontzettend veel te bieden. Zo wordt de prachtige en woeste natuur afgewisseld met moderne steden, zodat je verzekerd bent van een veelzijdige vakantie. Wandel door de uitgestrekte en wilde bossen en bewonder de vele dieren die hier leven. Wist je trouwens dat in veel natuurgebieden mensen hun auto open laten met de sleutels er nog in? Dit is als er iemand moet vluchten voor een beer en op die manier snel wegkomt met de auto. 

In de buurt van de natuurgebieden liggen ook veel steden. De Canadezen zijn aardig en gastvrij, wat dit een bijzonder land maakt om in te verblijven. Vanuit de stad trek je eenvoudig een dagje de natuur in om te gaan wandelen of skiën. Goed om te weten is dat Canada in de winter erg koud is, en ook in het voor- en najaar dalen de temperaturen. Vergeet dus niet je warme kleding mee te nemen!

Op zoek naar een voordelig vliegticket naar Canada? Echte low cost airlines vliegen niet op Canada, maar vergelijk altijd de prijzen van meerdere luchtvaartmaatschappijen. Vind je een vlucht met een tussenstop, dan kun je toch nog redelijk goedkoop vliegen voor een fijn budget.

Bestemmingen in Canada