Panorama

Goedkope Air Transat vluchten

Vlieg met Air Transat

De van oorsprong Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat heeft als thuisbasis Montreal in Quebec. In het zomerseizoen voert de airline vooral vluchten uit tussen Canada en Europa, zodat de reizigers snel op hun plek van bestemming komen. In het winterseizoen zorgt Air Transat er vooral voor dat Canadese toeristen naar Mexico, Zuid-Amerika, de Verenigde Staten en het Caribisch Gebied kunnen vliegen.

Zoek je voordelige vliegtickets van Air Transat, dan vind je deze eenvoudig op Goedkopevliegtickets.nl. Met een Air Transat vlucht voor een lage prijs heb je de keuze uit twee reisklassen: Economy Class of Club Class. Met de Economy Class heb je 81 cm beenruimte, zit je op een comfortabele lederen stoel en geniet je van gepersonaliseerd entertainment met touchscreen-scherm. De Club Class is de Business Class van Air Transat. Je profiteert dan van priority boarding, krijgt een welkomstdrankje en mag gratis je stoel kiezen.

Air Transat

Air Transat vluchten naar Europa en Canada

Op een voordelige vlucht van Air Transat krijg je met een ticket tussen Europa en Canada altijd een gratis warme sandwich of warme maaltijd aangeboden. Een glas rode of witte wijn en dessert horen hier ook bij. Heb je een vliegreis van of naar Zuid-Amerika of de Verenigde Staten, dan mag je tegen betaling een keuze maken uit bistromaaltijden zoals pizza’s, sandwiches en ontbijtjes. Op alle vluchten van Air Transat zijn de niet-alcoholische dranken bovendien gratis.

Air Transat bestaat meer dan 30 jaar en is meermaals verkozen tot Best Leisure Airline. Met deze Canadese luchtvaartmaatschappij is het mogelijk om - naast de intercontinentale vluchten - vanuit Canada naar verschillende andere binnenlandse bestemmingen te vliegen. Denk bijvoorbeeld aan Quebec, Montreal, Calgary, Vancouver en Toronto.

Inchecken bij Air Transat

Het online inchecken bij Air Transat is mogelijk tussen de 24 en 2 uur voorafgaand aan vertrek. Dit kan met een vertrek uit alle Canadese en grote Europese luchthavens zoals Brussel, Amsterdam Schiphol, Basel, Londen en Parijs. Wil je niet online inchecken, dan kun je dit op het vliegveld doen. De balie van Air Transat opent 4 uur voor vertrek en sluit 1 uur voordat het vliegtuig vertrekt.

De maximale afmetingen van handbagage bij Air Transat zijn 51 x 40 x 23 centimeter en het gewicht mag maximaal 10 kg bedragen. Bij de prijs van je vliegticket is ruimbagage inbegrepen. Reis je met Economy Class, dan mag je 1 stuk ruimbagage van 23 kg meenemen. In de Club Class zijn dit 2 stuks ruimbagage van in totaal 40 kg.

Boek jouw goedkope Air Transat vlucht

Goedkoop vliegen met Air Transat? Vergelijk dan de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Boek nu jouw Air Transat vlucht en je geniet gegarandeerd van een heerlijke vakantie in een van de veelzijdige Canadese bestemmingen.