Panorama

Goedkope tickets Costa Rica

Goedkope vluchten Costa Rica

Pura Vida! Welkom in Costa Rica. Wil je vliegen naar dit prachtige land in Midden-Amerika, dan zijn er gelukkig goedkope vliegtickets beschikbaar. Deze gaan eigenlijk altijd naar de hoofdstad San José. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je in ongeveer 11 uur en 15 minuten naar Costa Rica. Vanwege de diversiteit in natuurlijke wonderen is Costa Rica een geliefde bestemming voor een vliegreis. Er bieden dan ook veel luchtvaartmaatschappijen voordelige vliegtickets naar Costa Rica aan.

Je vindt onder andere vluchten naar Costa Rica voor een lage prijs bij de airlines KLM, Air France en United Airlines. Ben jij een liefhebber van de cultuur in Midden Amerika of een echte natuurfanaat? Stap dan snel op het vliegtuig en ontdek het natuurrijke Costa Rica van dichtbij. Het wordt een vakantie die je nooit zal vergeten.

Populaire stad in Costa Rica

Vlieg naar het groene paradijs Costa Rica

Costa Rica ligt in Centraal-Amerika tussen de Grote Oceaan en de Caribische Zee. In het noorden grenst Costa Rica aan Nicaragua en in het zuiden aan Panama. Als je vliegt naar Costa Rica, dan kom je aan in de hoofdstad San José. Deze stad ligt in het midden van het land en is de ideale uitvalsbasis voor een rondreis. 

Boek je een vliegreis naar Costa Rica, dan doe je dit zeer waarschijnlijk voor de mooie natuur. Geniet van de heerlijke tropische stranden aan de Grote Oceaan of de Caribische zee. Trek de jungle in en ontdek de overweldigende biodiversiteit. Ondanks dat Costa Rica slechts 0,03% van het landoppervlak op aarde beslaat, is 5% van de biodiversiteit ter wereld in dit land te vinden. Ook het beklimmen van een van de vulkanen in Costa Rica is zeker de moeite waard. Wacht dus niet langer en ontdek dit groene paradijs in Centraal-Amerika.

Wil je goedkoop vliegen naar Costa Rica? Vergelijk dan de prijzen van vliegtickets voor een lage prijs naar Costa Rica op Goedkopevliegtickets.nl. Zo weet je zeker dat je altijd een vlucht naar Costa Rica in je bezit hebt voor het budget dat jij wenst.