Panorama

Goedkope tickets Costa Rica

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vluchten Costa Rica

Om naar het prachtige Costa Rica te vliegen kun je makkelijk goedkope vliegtickets vinden voor een directe vlucht naar de hoofdstad San José. Vanaf Amsterdam vlieg je direct in 11 uur en 15 minuten naar dit tropische land. Omdat Costa Rica een prachtig land is, is het een geliefde bestemming voor een vliegreis. De ongekende diversiteit in natuurlijke wonderen is wat vele toeristen naar dit land brengt.

Airlines zoals KLM, Air France en United Airlines brengen je voordelig naar Costa Rica toe. Vergelijken is dus makkelijk tussen goedkope vliegtickets. Ben jij een liefhebber van de cultuur in Midden Amerika, of ben je een echte natuurfanaat? Stap dan snel op het vliegtuig en ontdek het prachtige Costa Rica van dichtbij. Het zal een vakantie worden die je nooit gaat vergeten.

Populaire steden in Costa Rica

 

Het groene paradijs Costa Rica

Costa Rica is een prachtig land in Centraal-Amerika en ligt tussen de Grote oceaan en de Caraïbische zee. In het noorden grenst Costa Rica aan Nicaragua en in het zuiden aan Panama. Als je gaat vliegen naar Costa Rica, zal je aankomen in de hoofdstad San José. Deze stad ligt in het midden van het land en is een ideale uitvalsbasis voor je vakantie. Ervaar de gezelligheid van de stad en bezoek de vele restaurants en barretjes die er te vinden zijn.

Als je naar Costa Rica gaat, kom je zeer waarschijnlijk voor de prachtige natuur. Door de ligging van Costa Rica is er een grote diversiteit in natuur. Geniet van de prachtige tropische stranden aan de grote oceaan of juist van de Caraïbische zee. Trek de jungle in en ontdek de overweldigende biodiversiteit. Ondanks dat Costa Rica slechts 0,03% van het landoppervlak op aarde beslaat, is 5% van de biodiversiteit ter wereld in dit land te vinden. Ook het beklimmen van een van de vulkanen in Costa Rica is zeker de moeite waard. Wacht dus niet langer en ontdek dit groene paradijs in Centraal-Amerika.