Panorama

Goedkope United Airlines vluchten

United Airlines

United Airlines is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van de Verenigde Staten. Het was in 1948 de eerste vliegmaatschappij die naar alle 50 staten van de Verenigde Staten vloog. Sinds 2010 is United Airlines gefuseerd met Continental Airlines. Vandaag de dag wordt er gevlogen onder de naam van United met het logo van het toenmalige Continental Airlines. Samen met United Express voert United Airlines bijna 5000 vluchten per dag uit naar bestemmingen over de hele wereld.

United Airlines bestaat al ontzettend lang en dat is niet voor niets. Reizigers vliegen graag met deze Amerikaanse airline dankzij de goede service aan boord. Zo geniet je van heerlijke wijnen en champagnes die passen bij de gerechten die aan boord geserveerd worden. En wat dacht je van een kopje koffie van Starbucks? Daarbij zit je op een moderne vliegtuigstoel en beschik je over een eigen videoscherm met entertainmentsysteem.

United Airlines

Met United Airlines rechtstreeks naar Amerika

Bij United Airlines kun je gebruik maken van het frequent flyer systeem Mileage Plus. Op elke vliegreis die je maakt met United Airlines of een van haar partnermaatschappijen in de Star Alliance zoals Air Canada of Singapore Airlines, verzamel je punten. Met deze punten spaar je voor gratis vliegtickets en upgrades tijdens je vlucht.

Wil je rechtstreeks vliegen naar New York, Houston, Chicago of Washington D.C.? Dan is United Airlines een prima keuze. Daarnaast heeft United Airlines ideale doorreisroutes voor als je vluchten naar bijvoorbeeld Canada, het Caribisch gebied of Zuid-Amerika zoekt. Of je nu op zoek bent naar een goedkoop vliegticket naar Montreal, Toronto of Boston, bij United Airlines vind je altijd een vlucht - al dan niet met tussenstop - die aan jouw wensen voldoet.

United Airlines: inchecken en bagage

Inchecken bij United Airlines is op verschillende manieren mogelijk. Zo kun je vanaf 24 uur voor vertrek online inchecken via je laptop of mobiel. Dit is echter niet verplicht. Je mag ook op de luchthaven inchecken, dit is mogelijk vanaf 3 uur voor vertrek tot minimaal 1 uur voordat je wegvliegt. Daarnaast vind je op de vliegvelden zelfservice kiosks om in te checken.

Met een vliegticket van United Airlines mag je gratis een stuk handbagage meenemen van maximaal 22 x 35 x 56 cm. Afhankelijk van welke reisklasse je hebt geboekt, is er een bepaald gewicht aan ruimbagage toegestaan. Zo mag je in de Economy Class maximaal 23 kilo aan ruimbagage meenemen en met een ticket in de Business Class is er maximaal 32 kilo toegestaan.

Lage prijzen voor een vliegticket van United Airlines

Vergelijk de lage prijzen van tickets van United Airlines en vlieg goedkoop naar de door jou gekozen bestemming. Bekijk alle tarieven op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vlucht van United Airlines waarmee je profiteert van alle gemakken die de luchtvaartmaatschappij te bieden heeft.