Panorama

Goedkope vliegtickets naar Dresden

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets Dresden

Vliegen naar de Duitse stad Dresden kan gemakkelijk en snel. Er is een ruim aanbod van goedkope vliegtickets naar Dresden en er valt daardoor dus genoeg te vergelijken. Voor een directe vlucht naar Dresden kan je kiezen om vanaf Amsterdam of Düsseldorf te vliegen. Vanaf Schiphol doe je er 1 uur en 20 minuten over om op je bestemming aan te komen.

Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Swiss en Lufthansa bieden allemaal voordelige vliegtickets aan naar Dresden. Voor goedkope vluchten kan je ook vliegen vanaf Brussel en Eindhoven, maar vanaf deze steden gaan geen directe vluchten naar Dresden. Voor een heerlijke citytrip naar Dresden is er dus voldoende keuze qua vervoer. Het enige wat jij nog hoeft te doen is boeken en je koffers pakken.

Top vluchten naar Dresden

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 1u25
ma 18 okt do 21 okt
v.a. € 111 (p.p.)
Swiss
1 stop - 6u47
wo 24 nov za 27 nov
v.a. € 134 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Eurowings
Direct - 1u12
vr 4 mrt zo 6 mrt
v.a. € 86 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 7u37
vr 29 okt za 30 okt
v.a. € 124 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

KLM
1 stop - 12u25
wo 29 dec ma 3 jan
v.a. € 168 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Historisch Dresden

Dresden ligt in het oosten van Duitsland en is na Berlijn, Hamburg en Keulen de 4e stad van Duitsland. Dresden kent een rijke geschiedenis die je door de stad heen terug kan zien. In de 2e wereldoorlog is Dresden flink gebombardeerd waardoor sommige gebouwen verloren zijn gegaan, maar andere zijn juist heropgebouwd waaronder de imposante Frauenkirche.

Verder zijn er door de hele stad prachtige gebouwen terug te vinden waaronder hoogtepunten zoals de paleizen Schloss Pillnitz en het prachtige Zwinger waar nu een museum in gevestigd is. Door de hele stad zijn er sowieso talloze interessante musea te vinden die zeker het bezoeken waard zijn. Dresden ligt ook midden in de natuur en is zelfs een van de groenste steden van Europa. Ga erop uit in de omringende bossen en neem een kijkje op de Dresdner heide.

Vervoer in Dresden

Als je gaat vliegen naar Dresden, dan kom je aan op het vliegveld een stukje buiten de stad. Vanaf hier rijd je met de auto in een klein half uurtje naar het centrum van de stad. Ook kan je de metro pakken die elk half uur rijdt vanaf het vliegveld naar het centrum. Hiermee kan je in een klein kwartier al in de binnenstad zijn.

Een citytrip of vakantie naar Dresden is een heerlijke optie om er even tussenuit te zijn. Geniet van de bruisende stad met de mooie bezienswaardigheden, of trek de prachtige natuur rond de stad in en kom lekker tot rust. Er is dus genoeg te doen in Dresden en je gaat je zeker niet vervelen. Boek daarom nu je vliegtickets naar Dresden en geniet van alles wat deze stad te bieden heeft.