Panorama

Goedkope Swiss vluchten

Swiss

Swiss - voluit Swiss International Air Lines - is een van origine Zwitserse luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis van Swiss is Zürich en de vloot bestaat uit meer dan 90 toestellen van Airbus en Boeing. Swiss is onderdeel van Lufthansa en heeft al meerdere awards gewonnen, zoals de beste luchtvaartmaatschappij van Europa en beste maatschappij in Business Class.

De toestellen van de luchtvaartmaatschappij Swiss zijn - ongeacht welke klasse je hebt geboekt - uitgerust met een eigen videoscherm met videokanalen, muziekkanalen en een aantal videospelletjes. Of je nu binnen Europa vliegt of juist kiest voor een intercontinentale vlucht, aan boord van Swiss is het altijd comfortabel en het vriendelijke cabinepersoneel zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens de vlucht.

Swiss

Vliegen met Swiss, een Zwitserse luchtvaartmaatschappij

Handig om te weten: ga je vliegen met Swiss, dan heb je een geldig legitimatiebewijs en eventueel een visum nodig. Speciale assistentie nodig? Ook dit is geen probleem en kun je eenvoudig aanvragen tijdens het boeken. Ben je zwanger, dan mag je tot 36 weken genieten van een vlucht van Swiss. Zorg er wel voor dat je een doktersbriefje bij je hebt waarop staat vermeld dat het veilig en verantwoord is dat je mag vliegen. Daarnaast kun je bij de airline aangeven of je allergieën of speciale eetwensen hebt voor je maaltijd aan boord.

Net als vele andere luchtvaartmaatschappijen heeft Swiss een spaarsysteem, zodat je voor elke gevlogen mijl punten spaart voor kortingen en upgrades op je tickets. Of je nu op zoek bent naar goedkope vluchten naar Malaga, Miami, Cairo, Moskou of Athene, Bij Swiss vind je altijd een voordelig vliegticket die aan al jouw wensen voldoet. Het meest populair bij Swiss zijn de tickets voor een lage prijs naar Dubai, Lyon, Stuttgart en Singapore. Wil je hier naartoe, vergelijk dan snel de prijzen.

Swiss vliegtickets: inchecken en bagage

Wil je inchecken bij Swiss, dan is dit zeer eenvoudig. Op verschillende luchthavens vind je zelfservice kiosks en natuurlijk incheckbalies waar je tevens je ruimbagage kunt inchecken. Wil je eerder inchecken dan op het vliegveld, dan is online inchecken een mogelijkheid. Dit gaat snel via je computer of mobiele telefoon en kan vanaf 23 uur voor vertrek.

Wil je zowel handbagage als ruimbagage meenemen tijdens jouw vlucht met Swiss, raadpleeg dan altijd de bagageregels. Deze veranderen namelijk regelmatig. In principe mag je een gratis stuk handbagage van maximaal 8 kilo meenemen. Afhankelijk van je reisklasse mag je maximaal 23 kilo aan ruimbagage nemen. In de Business Class en First Class ligt het gewicht op respectievelijk 32 kilo.

Goedkope Swiss vluchten

Goedkoop vliegen met Swiss? Kijk dan op Goedkopevliegtickets.nl. Zoek jouw bestemming, vink de airline “Swiss” aan en vergelijk de lage prijzen.