Panorama

Vluchten naar Hurghada

Goedkoop vliegen naar Hurghada

Hurghada is een van de mooiste badplaatsen van Egypte en ligt aan de Rode Zee. Naar Hurghada kun je goedkoop vliegen. Vanaf Amsterdam Schiphol gaan er geen directe vluchten naar Hurghada, wel zijn er rechtstreekse voordelige vliegtickets beschikbaar vanaf Brussel en Düsseldorf. De vliegreis naar Hurghada duurt ongeveer vijf uur. 

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Hurghada zoals de low cost airlines Transavia en Easyjet. Vergelijk dus altijd de prijzen zodat je zeker weten een budget ticket naar Hurghada bemachtigt. Van en naar de luchthaven van Hurghada rijdt er geen openbaar vervoer, maar je kunt gebruikmaken van een taxi of een auto huren. Als Hurghada je een leuke bestemming lijkt, kijk dan ook eens voor vliegtickets voor een lage prijs naar Sharm El-Sheikh.

Top vluchten naar Hurghada

Vanuit Amsterdam Schiphol

Easyjet
Direct - 5u22
di 4 feb di 11 feb
v.a. € 182 (p.p.)
Transavia
Direct - 5u20
do 9 jan di 14 jan
v.a. € 193 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

TUI
Direct - 6u15
ma 17 jun vr 28 jun
v.a. € 335 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

TUIfly.be
Direct - 5u37
ma 17 jun ma 17 jun
v.a. € 220 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Condor
Direct - 5u5
do 27 jun do 4 jul
v.a. € 198 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Hurghada voor een relaxte strandvakantie

Hurghada is een wereldberoemde badplaats in Egypte aan de Rode Zee. Vanuit heel Europa vliegen er toeristen naar dit welvaartsoord. Het klimaat alleen al maakt Hurghada namelijk een perfecte bestemming voor je strandvakantie. Van april t/m november ligt de gemiddelde temperatuur boven de 25 graden!

“The Red Sea Riviera, where the sun shines all year around”. Met deze slogan is Hurghada bekend geworden. De Egyptische badplaats ontstond in het begin van de 20e eeuw. In de jaren ‘80 en ‘90 zagen veel investeerders de potentie en werd er flink geïnvesteerd om het de mooiste en grootste badplaats ter wereld te maken.

Boek je voordelige vliegtickets naar Hurghada

Hurghada is een Egyptische resortstad in hart en nieren. Veel van de activiteiten die je hier kunt ondernemen vinden plaats op of rond het strand. Veel hotels bieden watersportfaciliteiten aan. Zo worden er activiteiten georganiseerd voor surfers, vissers, zeilers, windsurfers en scubaduikers. Daarnaast vlieg je natuurlijk naar Hurghada om lekker tot rust te komen op een van de uitgestrekte zandstranden.

Ook buiten Hurghada is er genoeg te zien. El Gouna is bijvoorbeeld een aangelegde stad ten noorden van Hurghada. Deze stad bestaat uit verschillende eilanden en wordt ook wel het Venetië van Egypte genoemd. Vaar daarnaast met de boot naar de prachtige Giftun- of Towaal-eilanden of maak een meerdaagse tocht naar Luxor en de Vallei der Koningen. En ben je eenmaal in de woestijn, dan mag een ritje op een kameel natuurlijk niet ontbreken.

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Hurghada? Bekijk de tarieven van verschillende vliegmaatschappijen op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd de beste deal.