Vluchten naar Hurghada

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Hurghada

De stad Hurghada is een van de mooiste badplaatsen aan de Rode Zee en een fijne bestemming van je vliegreis. Naar Hurghada kun je goedkope vliegtickets boeken. Vanuit Amsterdam gaan er geen directe vluchten naar Hurghada, wel kun je direct vliegen vanuit Brussel en Dusseldorf. Het is naar Hurghada ongeveer vijf uur vliegen.

Er vliegen veel airlines naar de luchthaven van Hurghada zoals de budget airline Transavia, ook gaan er vluchten van Smart Wings en Czech Airlines naar Hurghada. Er rijdt geen openbaar vervoer van en naar de luchthaven van Hurghada, je zult dus gebruik moeten maken van een taxi of een auto moeten huren. Lijkt Hurghada je een leuke bestemming? Kijk ook eens voor goedkope vliegtickets naar badplaatsen zoals Izmir en Antalya.

 

Top vluchten naar Hurghada

Vanuit Amsterdam Schiphol

Easyjet
Direct - 5u32
di 11 jan di 18 jan
v.a. € 122 (p.p.)
TUI
Direct - 6u25
do 17 jun za 19 jun
v.a. € 272 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

TUI
Direct - 6u17
vr 5 nov vr 12 nov
v.a. € 1435 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

TUIfly.be
Direct - 5u37
ma 27 sep ma 4 okt
v.a. € 330 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Condor
Direct - 5u7
za 27 nov za 19 mrt
v.a. € 277 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Hurghada

Hurghada is een wereldberoemde badplaats aan de Rode Zee. Vanuit heel Europa komen toeristen af op dit welvaarts oord, en dit is zeker niet zonder reden. Het klimaat alleen al maakt het een perfecte bestemming voor je strandvakantie. Van april t/m november ligt de gemiddelde temperatuur boven de 25 graden!

Hurghada is bekend geworden door de wereldwijde slogan: The Red Sea Riviera, where the sun shines all year around. Dit klopt ook. Hurghada is ontstaan in het begin van de 20e eeuw. In de jaren 80-90 zagen veel investeerders de potentie van deze badplaats en werd er flink in geïnvesteerd om het de mooiste en grootste badplaats van de wereld te maken, dit lijkt ook aardig gelukt.

Beleef Hurghada

Hurghada is een resort stad in hart en nieren. Veel van de dingen die je er kunt doen vinden op of rond het strand plaats. Veel hotels hebben watersportfaciliteiten. Er worden activiteiten georganiseerd voor surfers, vissers, zeilers, snorkelaars, windsurfers, en scuba duikers. Je kan dus alles doen op en rond het water. Naast al deze activiteiten kun je natuurlijk ook heerlijk zonnen op het strand. Hurghada heeft prachtige uitgestrekte zandstranden waar je helemaal tot rust kunt komen.

Ook valt er genoeg te zien buiten Hurghada. El Gouna is een aangelegde stad ten noorden van Hurghada die bestaat uit verschillende eilanden, deze stad wordt wel het Venetië van Egypte genoemd. Ook kan je met de boot naar de prachtige Giftun-eilanden of de Towaal-eilanden. Ook kan je in de woestijn op een kameel rijden en een prachtige zonsondergang meemaken. Een van de meest gaven dingen om te doen is misschien wel een meerdaagse tocht naar Luxor en de Vallei der Koningen.