Panorama

Vliegtickets Egypte

Goedkoop vliegen naar Egypte

Egypte is een waanzinnig mooie bestemming om naartoe te vliegen. Dit prachtige land wordt al eeuwenlang bewoond en het hoogtepunt zijn natuurlijk de piramides. Voor je vliegreis naar Egypte zijn er goedkope tickets beschikbaar. Een vlucht naar Egypte duurt iets meer dan 4,5 uur en vanaf Amsterdam en Schiphol en Brussel kun je rechtstreeks naar Egypte vliegen. Vanuit Eindhoven en Düsseldorf zijn er vaak voordelige vluchten met een overstap te vinden. Vergelijk daarom altijd de lage prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt de beste deal voor een vliegticket naar Egypte dat het beste past bij jouw budget.

Egypte is een populair vakantieland onder toeristen. Er zijn vele resorts aan de Middellandse Zee en aan de Rode Zee gevestigd. Ook heeft het land een ongekende hoeveelheid aan historische gebouwen en ruïnes. Omdat Egypte goed bezocht is onder toeristen, bieden veel luchtvaartmaatschappijen voordelige vliegtickets naar Egypte aan. Denk hierbij aan de low cost airlines Transavia en Easyjet en aan de vliegmaatschappijen EgyptAir en KLM. Wacht niet langer en boek nu je vliegticket naar een prachtige Egyptische stad of badplaats zoals Caïro, Luxor of Hurghada.

Vlieg naar Egypte en bezoek de steden en badplaatsen

Egypte: dé plek in de wereld met de meest imposante bouwwerken uit de oudheid, een spectaculaire onderwaterwereld en uitgestrekte woestijnvlaktes. Een bezoek aan de piramides staat op de bucketlist van veel toeristen die hier naartoe vliegen Deze mystieke bouwwerken wil je namelijk écht een keer van dichtbij hebben bewonderd. Verder maak je in Egypte woestijntochten en bewonder je de indrukwekkende tempels en moskeeën.

Zowel de Grieken, Kopten, Romeinen en Arabische volkeren hebben allemaal hun sporen in Egypte nagelaten. De Nijl is al eeuwenlang de levensader van Egypte. Rond deze rivier kun je veel historische plaatsen bezoeken. Maak ook eens een boottocht over de Nijl zelf.

Vlieg je naar Egypte, bezoek dan zeker een van de bijzondere steden. Zo is de hoofdstad Caïro een echte metropool en aan de rand van deze stad liggen de wereldberoemde piramides. Ook Luxor met haar interessante geschiedenis is een aanrader. Genieten van een strandvakantie? Reis dan af naar de badplaatsen Hurghada of Sharm El-Sheikh

Goedkoop vliegen naar Egypte doe je met een ticket dat je boekt via Goedkopevliegtickets.nl. Je hebt dan altijd het meest voordelige vliegticket naar Egypte in je bezit.