Vliegtickets Egypte

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop vliegen naar Egypte

Egypte is een waanzinnig mooie bestemming voor je vliegreis. Het is een prachtig land wat al eeuwenlang bewoond wordt met als hoogtepunt natuurlijk de piramides. Je kunt voor je vliegreis naar Egypte goedkope vliegtickets boeken. Een vlucht naar Egypte duurt iets meer dan vier en een half uur. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam en Brussel. Ook kun je met een tussenstop vliegen vanuit Eindhoven en Dusseldorf. Vergelijk altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deal voor je vliegreis.

Egypte is een populair vakantieland onder toeristen. Het heeft vele resorts aan de Middellandse Zee en aan de Rode Zee. Ook heeft het land een ongekende hoeveelheid historische gebouwen en ruïnes. Omdat het zo populair is bieden ook veel luchtvaartmaatschappijen vliegtickets naar Egypte aan. Budget airlines zoals Transavia en EasyJet vliegen naar Egypte, hierbij kan je goedkope vliegtickets boeken. Ook vliegen er luchtvaartmaatschappijen zoals Egypt Air en Aegean Air naar Egypte. Wacht niet langer en boek nu je vliegtickets naar een van de prachtige steden van Egypte zoals Caïro, Luxor of Hurghada

Populaire steden in Egypte

Egypte

In Egypte zul je je niet snel vervelen. Het is een prachtige bestemming met piramiden en tempels waarvoor mensen al eeuwenlang Egypte bezoeken. Het is een land waar al eeuwenlang veel culturen samenkomen. Grieken, Kopten Romeinen en Arabische volkeren hebben allemaal hun sporen op dat prachtige land nagelaten. De rivier de Nijl is al eeuwenlang de levensader van Egypte. Rond de Nijl kan je dan ook veel historische plaatsen bezoeken. Wat dan ook niet mag ontbreken aan je vliegreis naar Egypte is een tocht over de Nijl.

De Egyptische steden zijn ook bijzonder en zeker het bezoeken waard. Caïro is een prachtige wereldstad. Aan de rand van deze stad liggen de wereldberoemde piramides. Caïro is ook een erg diverse stad. Je hebt hele moderne wijken zoals Garden City en Zamelek maar er zijn ook oude drukke wijken waar je nog een bazaar heb zoals Shobra. Ook de steden Hurghada en Sharm el-Sheikh zijn heerlijk om te bezoeken, deze steden zijn helemaal ingericht op het toerisme.