Panorama

Goedkope vliegtickets Bristol

Goedkope vliegtickets naar Bristol

Wil je goedkoop vliegen naar het Engelse Bristol? Zoek dan niet verder want er zijn voldoende goedkope vliegtickets te krijgen voor een vlucht naar deze Engelse stad in het zuidwesten van het land. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en low cost airlines als Easyjet en Ryanair bieden allemaal voordelige vluchten aan naar Bristol, waardoor je genoeg te vergelijken hebt in het aanbod.

Boek een vlucht voor een lage prijs naar Bristol vanaf Amsterdam Schiphol en je doet er slechts 1 uur en 10 minuten over om op je bestemming te komen. Andere opties voor budget tickets naar Bristol zijn de vliegvelden Eindhoven en Rotterdam. Maar hier moet je rekening houden met een tussenstop tijdens je vliegreis. Boek snel je vakantie naar Bristol en ontdek de rijke cultuur en historie die er in deze stad te vinden is.

Top vluchten naar Bristol

Vanuit Amsterdam Schiphol

Easyjet
Direct - 1u22
di 21 nov ma 27 nov
v.a. € 71 (p.p.)
KLM
Direct - 1u17
do 23 nov ma 27 nov
v.a. € 118 (p.p.)
Ryanair
1 stop - 5u57
za 23 sep wo 27 sep
v.a. € 96 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Ryanair
1 stop - 8u5
wo 27 sep vr 29 sep
v.a. € 101 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf Weeze

Ryanair
1 stop - 18u32
za 14 okt di 24 okt
v.a. € 117 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Reis met het vliegtuig naar havenstad Bristol

Bristol ligt in het zuidwesten van Engeland aan de monding van de rivier de Lower Avon. Het is qua inwonersaantal de zesde stad van Engeland en er valt meer dan genoeg te beleven. Zo staat Bristol bekend als het centrum van de vliegindustrie en huisvest de stad het oudste theater van Engeland: het Theatre Royal uit 1766.

Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden te vinden waarvan de Clifton suspension Bridge waarschijnlijk het hoogtepunt is. Ook de Bristol kathedraal is het bezoeken waard. Als je in Bristol bent moet je zeker op zoek gaan naar een van de werken van de mysterieuze kunstenaar Banksy die in Bristol geboren is.

Vliegen naar Bristol

Bij aankomst op het vliegveld van Bristol een stukje buiten de stad, bereik je met de auto het centrum in 20 minuten. Tevens heb je de optie om met de bus te gaan. Er rijdt een bus die elke 20 minuten gaat en er 50 minuten over doet om je in het centrum af te zetten. 

Vanuit Bristol reis je met de trein in ongeveer anderhalf uur naar de hoofdstad Londen. Bristol zelf is niet heel groot, maar toch is er genoeg te zien om je een aantal dagen te vermaken. Je kan de bezienswaardigheden allemaal lopend bereiken. Waar wacht je nog op? Boek je goedkope vliegtickets en geniet van het mooie Bristol.

Op zoek naar mogelijkheden om goedkoop te vliegen naar Bristol? Vergelijk dan snel alle lage prijzen voor vluchten naar Bristol op Goedkopevliegtickets.nl.