Panorama

Goedkope vliegtickets Bristol

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets naar Bristol

Wil je naar de prachtige stad Bristol vliegen in Engeland? Zoek dan niet verder want er zijn voldoende goedkope vliegtickets te krijgen voor een vlucht naar deze Engelse stad in het zuidwesten van het land. Luchtvaarmaatschappijen zoals KLM, Easyjet en Ryanair bieden allemaal voordelige vliegtickets aan naar Bristol, waardoor je genoeg te vergelijken hebt in het aanbod.

Je kan naar Bristol vliegen vanaf Amsterdam met een directe vlucht die er slechts 1 uur en 10 minuten over doet om je naar je bestemming te brengen. Andere opties zijn om te vliegen vanaf Eindhoven of Rotterdam, maar hier moet je rekening houden met een tussenstop tijdens je vliegreis, waardoor deze vliegvelden misschien minder aantrekkelijk zijn om je naar Bristol te vliegen. Boek snel je vakantie naar Bristol en ontdek de rijke cultuur en historie die er in deze stad te vinden is.

Top vluchten naar Bristol

Vanuit Amsterdam Schiphol

Easyjet
Direct - 1u20
vr 24 dec za 1 jan
v.a. € 49 (p.p.)
KLM
Direct - 1u17
do 14 okt zo 17 okt
v.a. € 92 (p.p.)
Ryanair
1 stop - 9u35
di 16 nov wo 17 nov
v.a. € 61 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Ryanair
1 stop - 9u
do 25 nov ma 29 nov
v.a. € 103 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf Weeze

Ryanair
1 stop - 14u52
do 25 nov ma 29 nov
v.a. € 41 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Havenstad Bristol

Bristol ligt in het zuidwesten van Engeland aan de monding van de rivier de Lower Avon. Het is de zesde stad van Engeland qua inwonersaantal en er valt meer dan genoeg te beleven in deze interessante stad. Zo staat Bristol bekend als het centrum van de vliegindustrie en huisvest de stad het oudste theater van Engeland: het Theatre Royal uit 1766.

Daarnaast zijn er verschillende prachtige bezienswaardigheden waar de Clifton suspension bridge waarschijnlijk het absolute hoogtepunt van de stad is. Ook de Bristol kathedraal is het bezoeken waard. Als je in Bristol bent moet je ook zeker op zoek gaan naar een van de werken van de mysterieuze kunstenaar Banksy die in Bristol geboren is.

Vervoer in Bristol

Bij aankomst op het vliegveld van Bristol, een stukje buiten de stad, kan je met de auto het centrum in 20 minuten bereiken. Ook heb je de optie om met de bus te gaan. Er rijdt een bus die elke 20 minuten gaat en er 50 minuten over doet om je in het centrum af te zetten. Wil je wat sneller in de stad komen? Er gaat ook ongeveer elk uur een bus die er ongeveer 20 minuten over doet.

 

Vanuit Bristol kan je gemakkelijk met de trein Londen bereiken voor een dagje in de hoofdstad van Engeland. Londen is namelijk in iets meer dan anderhalf uur te bereiken met de trein. In Bristol zelf kan je gemakkelijk lopen naar alle bezienswaardigheden, aangezien de stad niet enorm is, maar toch is er genoeg te zien om je dagenlang te vermaken. Waar wacht je nog op? Boek je goedkope vliegtickets en geniet van het mooie Bristol.