Goedkoop naar Londen

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Londen

Londen een van de leukste steden van de wereld. Het is dan ook de favoriete bestemming van Nederlandse toeristen in Engeland. Je kan er naartoe vliegen vanuit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Veel low cost airlines vliegen naar Londen, deze concurreren met elkaar en daarom kan je voor je vlucht naar Londen voor een lage prijs vliegtickets boeken. Vergelijk de prijzen hier. Low cost airlines die naar Londen vliegen zijn onder andere Easyjet, Ryanair en Eurowings.

Londen heeft zes luchthavens die zich in en rond de stad bevinden. London Heathrow, London City Airport, London Gatwick, London Stansted, London Luton en London Southend. Al deze luchthavens zijn aangesloten op het openbaar vervoersnetwerk van de stad, je reist dus makkelijk met de metro of de bus naar het centrum. Lijkt Londen je een leuke stad, dan zijn andere Europese hoofdsteden zoals Parijs en Berlijn ook zeker het bezoek waard!

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Londen - Gatwick Ryanair Ryanair 7 mei 2021 11 mei 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Londen - Gatwick Meerdere airlines Meerdere airlines 7 mei 2021 10 mei 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Londen - Gatwick easyJet easyJet 4 aug 2021 9 aug 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Londen - Heathrow British Airways British Airways 17 okt 2021 21 okt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Londen - Heathrow KLM KLM 29 apr 2021 3 mei 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Londen - Stansted Ryanair Ryanair 12 mei 2021 21 mei 2021 non-stop
Eindhoven - Londen - Heathrow Meerdere airlines Meerdere airlines 10 sep 2021 13 sep 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Londen - Stansted Ryanair Ryanair 7 mei 2021 10 mei 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze - Londen - Stansted Meerdere airlines Meerdere airlines 13 mei 2021 18 mei 2021 1 overstap
Brussel - National
Brussel - National - Londen - Southend Ryanair Ryanair 7 mei 2021 10 mei 2021 1 overstap
Brussel - National - Londen - Stansted Meerdere airlines Meerdere airlines 13 mei 2021 18 mei 2021 1 overstap
Brussel - National - Londen - Heathrow British Airways British Airways 8 okt 2021 11 okt 2021 non-stop
Brussel - National - Londen - Heathrow Sabena Sabena 8 okt 2021 11 okt 2021 non-stop
Brussel - National - Londen - Heathrow Lufthansa Lufthansa 8 okt 2021 11 okt 2021 non-stop
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Londen - Stansted Ryanair Ryanair 20 apr 2021 27 apr 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi - Londen - Luton Meerdere airlines Meerdere airlines 7 mei 2021 10 mei 2021 1 overstap

Londen

Londen is een echte wereldstad. De stad heeft namelijk alles te bieden wat een stad moet bieden. Het is divers, grootst, mooi, en vooral levendig. Dat laatste blijkt al als je door de verschillende wijken van Londen rijdt, van zakenmannen tot kunstenaars, elke bevolkingsgroep kan men in Londen vinden. Naast dit alles heeft de cultuur van Londen je enorm veel te bieden.

Londen heeft een paar toeristische attracties die je gezien moet hebben zoals: Buckingham Palace, St. Pauls Kathedraal, House of Parliament en natuurlijk de Tower Bridge. Als je van winkelen houd dan zijn Oxfordstreet en Bondstreet de straten waar je het best heen kunt gaan. Bent u meer een liefhebber van kunst, dan heeft Londen u tevens veel te bieden. Het Tate Modern Museum en The British Museum zijn gratis, je betaalt alleen voor bepaalde tentoonstellingen. Toch is er meer dan dit, zo is een bezoekje aan de Camden Market zeker de moeite waard, hier vindt men vette vintage kleding. Wat u ook zeker niet mag overslaan is Covent Garden, deze overdekte markt biedt naast vele antieke kramen, ook goede straatartiesten, aangezien ze auditie moeten doen om daar te mogen spelen. 

Tips & Tricks

Aangezien Londen een wereldstad is heeft het op het gebied van eten en drinken alles te bieden. Engelse staan bekend om het eten van Fish en Chips wat je dan ook zeker eens moet doen, daarnaast is Curry een beroemd gerecht. Op Brick Lane zijn er genoeg restaurantje te vinden die dit typische Engelse gerecht serveren. Als je van echt goed eten houdt, dan is het restaurant van Gordon Ramsay een pré. Naast goed en lekker eten kan men ook goed uitgaan in Londen. Londen kent vele clubs en discotheken. De Rollerdisco, de Vibe bar en de Guanabara zijn uitgaansplekken waar je geweest moet zijn. Ben je echter niet zo van het dansen, dan zijn de theaters van Londen meer dan een bezoekje waard.

Londen zit in een andere tijdzone, dus je moet er rekening mee houden dat het er één uur eerder is . Het openbaar vervoer in Londen is uitstekend, vooral de metro’s zijn een aanrader. Kaartje voor de metro zijn te koop bij de ingang. Wat je niet kunt missen zijn de Londense dubbeldekkers, hier moet je echt een keer ingezeten hebben. Een tour door de stad in een dubbeldekker is ook een echte aanrader als je snel alle toeristische trekpleisters gezien wilt hebben.