Vliegtickets naar Newcastle

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Newcastle

Newcastle upon Tyne of kortweg Newcastle zoals het door iedereen genoemd wordt is een mooie, toeristische stad. Het vliegveld ligt op iets meer dan een uur vliegen van Amsterdam. Je kan voor een lage prijs vliegtickets naar Newcastle boeken, budget airlines zoals Ryanair, Easyjet en Eurowings bieden deze vluchten voor een lage prijs aan. Vanuit Amsterdam vlieg je met KLM. 

De luchthaven van Newcastle is aangesloten op het metronetwerk van de stad. Hierdoor reis je heel makkelijk van en naar de luchthaven. Met de metro kun je ook de naburige stad Sunderland bereiken. Dus naast je bezoek aan Newcastle kan je ook deze mooie stad bezoeken. Ook is het mogelijk om met een taxi direct naar je verblijfplaats te gaan. Ook zijn de steden Leeds en Birmingham zeker het bezoeken waard.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Newcastle Ryanair Ryanair 11 aug 2020 14 aug 2020 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Newcastle Meerdere airlines Meerdere airlines 18 sep 2020 20 sep 2020 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Newcastle KLM KLM 17 okt 2020 22 okt 2020 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Newcastle KLM KLM 7 nov 2021 10 nov 2021 1 overstap
Eindhoven - Newcastle Meerdere airlines Meerdere airlines 8 nov 2020 22 nov 2020 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Newcastle Meerdere airlines Meerdere airlines 17 aug 2020 24 aug 2020 2 overstappen
Dusseldorf Weeze - Newcastle Ryanair Ryanair 23 aug 2021 27 aug 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Newcastle Ryanair Ryanair 2 aug 2020 15 aug 2020 1 overstap
Brussel - National - Newcastle Meerdere airlines Meerdere airlines 18 sep 2020 20 sep 2020 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Newcastle Ryanair Ryanair 19 okt 2020 26 okt 2020 1 overstap
Brussel - Charleroi - Newcastle Meerdere airlines Meerdere airlines 22 okt 2020 29 okt 2020 1 overstap

Newcastle

Deze prachtige stad stamt nog uit de Romeinse tijd en is gesticht door keizer Hadrianus. In de Middeleeuwen ontwikkelde deze stad zich centrum in de wolhandel en werd er veel kolen gewonnen. In de 16e eeuw werd de stad beroemd om zijn scheepsbouw, het werd een van de grootste scheepsbouw en reparatiecentra in de wereld. Tegenwoordig staat de economie van de stad vooral in het teken van de dienstensector. Er zitten veel hoofdkantoren van grote bedrijven.

Deze stad aan het water heeft ook verschillende iconische bruggen zoals de Tyne Bridge, the Swing Bridge en the Millennium Bridge. Als je deze stad bezoekt is het zeker de moeite waard om over of onder deze bruggen door te lopen. Ga zitten op een terrasje aan de rivierkant en geniet van een Engelse pint met uitzicht op deze prachtige bruggen.

Verken Newcastle

De stad Newcastle zit vol historie en prachtige gebouwen. Bezoek the Newcastle Castle Keep. Het oudste nog bestaande gebouw in de stad. Aan dit kasteel uit de 11e eeuw heeft de stad haar naam te danken. Of bezoek het Theatre Royal, een prachtig oud theater waar vandaag de dag nog steeds voorstellingen gegeven worden. Als voetbalfan kan een bezoek aan het stadion van de 'The Magpies' Newcastle United natuurlijk niet ontbreken.

De stad is zeer toegankelijk. Door het goede openbaar vervoersnetwerk kan je gemakkelijk de hele stad doorkruisen. Maar toch blijft het lopen door de stad de leukste manier om de stad te leren kennen. Alle toeristische trekpleister zijn op loopafstand van elkaar en je loopt door typische knusse Engelse straatjes op weg naar de volgende attractie. Ook zijn er een aantal wandelroutes door de stad beschikbaar, zodat je zeker weet dat je alles ziet wat Newcastle te bieden heeft. Wacht niet langer en boek nu je vliegticket naar Newcastle.