Goedkope vliegtickets Chambéry

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Chambéry

Naar Chambéry vliegen kan gemakkelijk en goedkoop. Er gaan vluchten vanaf Amsterdam en Rotterdam die je in ongeveer anderhalf uur naar het stadje in de Franse alpen kunnen brengen. Transavia is een van de luchtvaartmaatschappijen die voordelige vliegtickets aanbiedt naar Chambéry en zeker in de winter vliegen ze af en aan naar dit plaatsje.

Vliegen naar Chambéry is het ideale begin van je wintersportvakantie. De korte vliegtijd en de ideale ligging van Chambéry in de alpen zorgen ervoor dat je binnen no time op de piste kan staan. Maar ook voor de mensen die niet zo veel met wintersport hebben is Chambéry een geweldig leuk plaatsje. Wacht niet langer en boek een vlucht naar de sneeuw. Het genieten kan nu al beginnen.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Geneve easyJet easyJet 12 feb 2021 19 feb 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Chambéry Meerdere airlines Meerdere airlines 21 mrt 2020 28 mrt 2020 non-stop
Amsterdam Schiphol - Chambéry Transavia Transavia 8 feb 2020 15 feb 2020 non-stop
Rotterdam
Rotterdam - Grenoble Transavia Transavia 23 mrt 2019 30 mrt 2019 non-stop
Rotterdam - Chambéry Meerdere airlines Meerdere airlines 7 mrt 2020 12 mrt 2020 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Chambéry Meerdere airlines Meerdere airlines 2 mrt 2019 9 mrt 2019 1 overstap
Brussel - National
Brussel - National - Geneve easyJet easyJet 21 mrt 2021 25 mrt 2021 non-stop
Brussel - National - Geneve Meerdere airlines Meerdere airlines 3 aug 2021 10 aug 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Chambéry Meerdere airlines Meerdere airlines 19 dec 2020 26 dec 2020 2 overstappen

Chambéry: stad in de alpen

Chambéry ligt in de Franse alpen en is een schattig stadje met een mooi historisch centrum. Veel mensen die naar Chambéry vliegen komen voor de wintersport. De nabijgelegen skigebieden van Val Thorens, Val d’Isère en les Deux Alpes zorgen voor genoeg keuze in pistes. Het is gemakkelijk om vanuit Chambéry naar de skioorden te komen aangezien er verschillende pendelbussen rijden die je er snel heen kunnen brengen.

Naast het wintersport toerisme in Chambéry, is de stad zelf ook hartstikke leuk om te bezoeken. De hoogtepunten zijn het kasteel van Chambéry en de olifantenfontein. Ook in de zomer kan je in Chambéry terecht voor een heerlijke vakantie. Zo kun je de stad prima als uitvalsbasis gebruiken om de alpen te ontdekken en allemaal avontuurlijke sporten te ondernemen.

Vliegen naar Chambéry

Net als vliegen naar andere steden in de buurt zoals Lyon en Geneve, duurt de vliegreis naar Chambéry niet lang. Na je vlucht van anderhalf uur kom je aan op het vliegveld 10 kilometer buiten de stad. Vanaf hier is het een kwartier rijden naar de binnenstad. Ook kan je meteen met een pendelbus naar een van de vele skigebieden gebracht worden.

Kan jij al haast niet wachten om op het vliegtuig te stappen voor je heerlijke vakantie in de bergen? Twijfel dan niet langer, want Chambéry is de ideale bestemming voor jou. De echte wintersporter kan hier helemaal zijn hart op halen aan de prachtige pistes in de wonderschone alpen. Boek je goedkope vliegtickets naar Chambéry snel.