Goedkoop vliegen naar Pau

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Pau

 Om naar het Franse Pau te vliegen zijn er genoeg goedkope vliegtickets te vinden. Vluchten vanaf Amsterdam en Eindhoven brengen je met een tussenstop naar deze stad aan de voet van de Pyreneeën. In 3,5 uur kan je al naar Pau gevlogen zijn en kan je vakantie in de bergen beginnen.

Vliegtickets kan je voordelig krijgen bij luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air France en Hop!. Vergelijken is dus makkelijk met al het aanbod in vluchten naar Pau. Deze stad in het zuidwesten van Frankrijk is de ideale bestemming voor een vakantie in de bergen. Al is het voor wintersport, of trektochten in de zomer, je kan alle kanten op in Pau. Stap op het vliegtuig en begin alvast met genieten.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Pau Meerdere airlines Meerdere airlines 29 jan 2020 2 feb 2020 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Pau Air France Air France 12 jan 2021 21 jan 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Pau Meerdere airlines Meerdere airlines 20 mrt 2020 25 mrt 2020 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Pau Meerdere airlines Meerdere airlines 20 mrt 2020 25 mrt 2020 2 overstappen
Brussel - National - Pau Airlinair Airlinair 1 mei 2020 6 mei 2020 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Pau Meerdere airlines Meerdere airlines 20 mrt 2020 25 mrt 2020 2 overstappen

Pau in de Pyreneeën

De stad Pau ligt vlak bij de Pyreneeën en is daardoor een ideale bestemming voor wintersporters. Wintersport is over het algemeen ook goedkoper in de Pyreneeën dan in de Alpen, dus dat is nog een voordeel om naar Pau te gaan. Vanaf deze stad kan je gemakkelijk naar een van de skioorden toe in de Pyreneeën. Ook kan je vanuit Pau het bekende bedevaartsoord Lourdes bezoeken.

Ook in de zomer is Pau een heerlijke bestemming voor je vakantie. De stad heeft veel te bieden op het gebied van de Franse keuken, maar ook de musea in de stad zijn de moeite waard om een bezoekje te brengen. Het kasteel van Pau is een van de hoogtepunten om te bezoeken tijdens je verblijf in de stad. Wil je even heel wat anders? Ga dan een dagje surfen in Biarritz, dit surfersstadje ligt op 1,5 uur rijden vanaf Pau.

 Vervoer in Pau

Na je vliegreis naar Pau kom je aan op het vliegveld Aéroport Pau-Pyrénées. Dit ligt net buiten de stad en vanaf hier kan je in 20 minuten naar het centrum van Pau rijden. Ook rijden er bussen die je in 40 minuten naar Pau kunnen brengen. Verder is Pau aangesloten op het treinnetwerk van Frankrijk en kan je gemakkelijk naar andere plaatsjes in de buurt met de trein.

De veelzijdige stad Pau is een geweldige vakantiebestemming. Voor wintersporters, liefhebbers van de bergen, bedevaartgangers of fans van de Franse keuken, Pau is de ideale bestemming. Boek je goedkope vliegtickets nu en begin alvast met voor genieten van een heerlijke vakantie in Pau.