Goedkoop vliegen naar Perpignan

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets Perpignan

Vliegen naar Perpignan kan met een directe vlucht vanaf Brussel. Met deze vlucht ben je in nog geen 2 uur in deze prachtige Zuid-Franse stad. Goedkope vliegtickets kan je ook boeken om vanaf Amsterdam te vliegen, maar houd er in dat geval rekening mee dat je een keer moet overstappen tijdens je vliegreis.

 

Goedkope vliegtickets naar Perpignan kan je gemakkelijk vergelijken met het aanbod van verschillende Airlines. Onder andere Ryanair en Aer Lingus kunnen je naar Perpignan toe vliegen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te boeken en je koffers te pakken. Het vliegtuig staat al op je te wachten.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Perpignan Meerdere airlines Meerdere airlines 7 sep 2021 23 sep 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Perpignan Air France Air France 27 okt 2020 3 nov 2020 1 overstap
Rotterdam
Rotterdam - Perpignan Meerdere airlines Meerdere airlines 22 jul 2021 3 aug 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Perpignan Meerdere airlines Meerdere airlines 16 mei 2021 23 mei 2021 3 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Béziers Ryanair Ryanair 1 mei 2021 15 mei 2021 non-stop
Dusseldorf Weeze - Perpignan Meerdere airlines Meerdere airlines 23 jul 2021 7 aug 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Perpignan Meerdere airlines Meerdere airlines 1 jul 2021 10 jul 2021 2 overstappen
Brussel - National - Perpignan Aer Lingus Aer Lingus 19 jul 2021 29 jul 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Perpignan Ryanair Ryanair 10 feb 2021 10 feb 2021 non-stop
Brussel - Charleroi - Perpignan Meerdere airlines Meerdere airlines 19 sep 2020 20 sep 2020 2 overstappen

Catalaanse sferen in Perpignan

 Perpignan ligt in het zuiden van Frankrijk, dicht bij de Frans-Spaanse grens. De stad ligt in het Franse gebied van Catalonië waardoor de Catalaanse invloeden goed terug te vinden zijn in deze gezellige stad. Het warme weer zorgt er voor dat Perpignan een van de warmste steden in Frankrijk is, dus het is goed toeven op een van de nabijgelegen stranden aan de Middellandse zee.

In de stad is het leuk om langs te gaan bij een van de interessante musea. Ook de kathedraal en het kasteel van de koningen van Mallorca behoren tot de hoogtepunten van Perpignan. De stad kan ook als prima uitvalsbasis gebruikt worden om de pittoreske stadjes in de omgeving te bezoeken, of een keer een dagtripje naar Barcelona te maken. Ook in de winter is Perpignan een top bestemming om vanuit hier makkelijk de skioorden in de Pyreneeën bereiken.

Vervoer in Perpignan

Bij aankomst op het vliegveld van Perpignan is het maar een kort ritje naar het centrum van de stad. In 10 minuten met de auto ben je er al. Ook kan je een bus pakken waarmee je in 25 minuten in de binnenstad van Perpignan kan zijn. De trein pakken richting Spanje is ook een optie. Het station van Perpignan werd ooit het centrum van de wereld genoemd door Salvador Dalí, die toen op bezoek was in de stad.

 

Als jij de gezellige Frans-Catalaanse cultuur wilt ervaren van dichtbij en wilt genieten van het heerlijke weer in Zuid-Frankrijk, boek dan een goedkoop vliegticket naar Perpignan. Je weet zeker dat je een onvergetelijke vakantie gaat beleven in deze prachtige stad. Pak je koffers alvast en vertrek richting de zon.