Panorama

Vlieg met Aer Lingus

Aer Lingus

Aer Lingus is een Ierse luchtvaartmaatschappij. Deze airline werd in 1936 opgericht met als belangrijkste doel om vluchten tussen Ierland en het Verenigd Koninkrijk aan te bieden. Tijdens de jaren ‘40 en ‘50 werden steeds meer routes aan het aanbod van Aer Lingus toegevoegd, zoals naar Rome, Brussel, Parijs en Amsterdam via Manchester. De kleuren van de vliegtuigen vzijn groen en wit. Het logo herken je aan het klaverblad - de Seamróg - het (niet officiële) nationale symbool van Ierland.

Bij de vliegmaatschappij staat het milieu hoog in het vaandel. Zo werken ze bij Aer Lingus constant aan nieuwe technologieën, vervuiling voorkomen en het vervangen van vervuilende materialen. Zo heeft Aer Lingus samen met een milieu-managementprogramma milieudoelstellingen ontwikkeld. Boek je een goedkope vlucht van Aer Lingus binnen Europa, dan zit je altijd Economy Class. Kies je voor een langeafstandsvlucht naar bijvoorbeeld Noord Amerika, dan heb je ook de optie een Business Class ticket te boeken. Je beschikt dan over een lie flat bed.

Aer Lingus

Aer Lingus: vlieg met een Airbus naar je bestemming

De moderne vloot van Aer Lingus bestaat uitsluitend uit vliegtuigen van Airbus. Boek je een voordelig Aer Lingus vliegticket voor een Europese bestemming, dan reis je met een Airbus A320 of een Airbus A321. Kies je voor een Aer Lingus vlucht voor een lage prijs naar een bestemming buiten Europa, dan reis je met een Airbus A330. Op de langere vluchten beschik je bovendien over een eigen televisiescherm met entertainmentprogramma.

De standaardklasse van de luchtvaartmaatschappij Aer Lingus is Economy Class. Op een transatlantische vlucht krijg je gratis maaltijden, drankjes en snacks. Tegen betaling is er WiFi beschikbaar. Wil je nog meer beenruimte en luxe, kies dan voor business Class. In deze klasse heb je een stoel die je in no time transformeert tot plat bed. Ook is je stoel voorzien van een stopcontact en heb je gratis WiFi. Daarnaast mag je in de Business Class meer bagage meenemen dan in de Economy Class. Raadpleeg voor de actuele informatie hierover de website van Aer Lingus.

Inchecken bij Aer Lingus

Heb je een Aer Lingus vliegticket aangeschaft, dan is het inchecken hiervan zeer eenvoudig. Via de website en de mobiele app kan dit 30 tot 2 uur voor vertrek. Print je boarding pass uit en neem deze mee naar de luchthaven of download de boardingpass op je mobiele telefoon. Natuurlijk kun je ook gewoon inchecken op het vliegveld zelf, het handigste is om dit 3,5 uur voor vertrek te doen. De check-in balies sluiten 75 minuten voor vertrek. Daarnaast staan er op veel luchthavens apparaten voor de FastPass self-service check-in. Je kan dan via een touchscreen apparaat zelf inchecken op het vliegveld.

Goedkope vliegtickets van Aer Lingus zijn volop beschikbaar. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je via Dublin naar onder andere Washington, New York, Los Angeles en Seattle. Ook dichterbij huis zijn er genoeg Aer Lingus vliegtickets voor een lage prijs beschikbaar. Denk aan Bourgas in Bulgarije, Venetië in Italië, Malaga in Spanje en het Griekse eiland Rhodos.

Aer Lingus: boek je goedkope vliegticket

Ga naar Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een Aer Lingus vlucht voor het budget dat aan al jouw wensen voldoet. Zoek je Europese of verre bestemming, vergelijk de prijzen en filter op de luchtvaartmaatschappij Aer Lingus. Snel en eenvoudig!