Goedkoop vliegen naar Israël

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Israël

Israël is een mooi land met een prachtige groene kust en uitgestrekte woestijnlandschappen. Op slechts iets meer dan vier uur vliegen ligt dit mooie land. Je kan goedkope vliegtickets naar Israël boeken. Er gaan vluchten vanuit Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Dusseldorf naar Israël. Bezoek prachtige steden zoals Tel Aviv, Eilat en Jeruzalem. De prijzen van de vluchten naar Israël kunnen nogal verschillen, vergelijk daarom altijd voor je je goedkope vliegtickets boekt de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Vluchten naar Israël worden aangeboden door airlines zoals Transavia, Lufthansa en KLM.

Je kan vanuit verschillende luchthavens naar Israël vliegen. Vaak zijn de vliegtickets vanuit Eindhoven het goedkoopst, maar de prijzen liggen dicht bij elkaar. Hou dus rekening met je reiskosten van en naar de luchthaven en misschien kom je dan met een vlucht vanuit Amsterdam, Brussel of Dusseldorf goedkoper uit. De luchthaven van Eindhoven is een relatief kleine luchthaven, dus je bent vaak snel door de douane heen en kunt snel inchecken. De luchthavens van Amsterdam, Brussel en Dusseldorf zijn een stuk groter, wat ook zijn voordelen heeft.

Populaire steden in Israël

Genieten in Israël

Israël is een prachtig land met uitgestrekte natuur en zowel moderne als historische steden. Dit land is de perfecte bestemming voor je vliegreis. Israël heeft een droog Middellandse Zee klimaat. Wat inhoudt dat het er heerlijk warm is in de zomer en het land in het voor- en najaar ook zeer geschikt is om te bezoeken. Aan de Middellandse kust van Israël zijn meerdere resorts, wat dit de perfecte bestemming voor je strandvakantie maakt. Het binnenland van Israël is rotsachtig en woest. Dit adembenemende landschap is daarom ook zeer geliefd bij natuurliefhebbers en wandelaars.

In Israël valt veel te beleven. De beste manier om Israël te ontdekken is het maken van een rondreis. Bezoek eerst de moderne stad Tel Aviv en reis door het prachtige landschap door naar Jeruzalem, een stad vol historische gebouwen waar je jezelf af en toe in het verleden waant. Wat ook de moeite waard is, breng een bezoek aan de Dode Zee, in deze zee met een groot zoutgehalte kan je blijven drijven! Hier kan je heerlijk drijvend tot rust komen.