Panorama

Goedkoop vliegen naar Israël

Vergelijk vliegtickets naar Israël

Israël is een bijzonder land met een prachtige groene kust en uitgestrekte woestijnlandschappen. Vanaf Amsterdam Schiphol is het iets meer dan vier uur vliegen en de vluchten vertrekken zowel vanaf Amsterdam, Eindhoven als Düsseldorf. Hierdoor zijn er altijd goedkope vliegtickets beschikbaar. De prijzen van de tickets kunnen wel verschillen, vergelijk de verschillende budget tickets naar Israël daarom altijd goed. Onder andere KLM, El Al en de low cost airline Transavia bieden voordelige vluchten naar Israël aan. 

Goedkoop vliegen naar Israël zoals naar Tel Aviv, Eilat en Jeruzalem is mogelijk vanaf verschillende luchthavens. Vaak zijn de vliegtickets vanuit Eindhoven het goedkoopst, maar de prijzen liggen dicht bij elkaar. Houd daarom ook rekening met je reiskosten van thuis naar de luchthaven. Wel is het vliegveld van Eindhoven relatief klein, zodat je snel door de douane bent en eenvoudig kunt inchecken.

Populaire stad in Israël

Vliegreis Israël - Natuur, resorts en moderne steden

Israël is een prachtig land en biedt een uitgestrekte natuur en prachtige steden. Israël heeft een mediterraan klimaat, wat inhoudt dat het hier in de zomer heerlijk warm is en ook het voor- en najaar prima periodes zijn om Israël te bezoeken. Veel toeristen vliegen naar Israël om te genieten van een strandvakantie in een van de vele resorts. Natuurliefhebber? Trek dan het binnenland van Israël in en ontdek de rotsachtige en woeste omgeving.

Reis je naar Israël, dan kun je hier ontzettend veel beleven. Je ontdekt dit veelzijdige land het beste tijdens een rondreis. Bezoek bijvoorbeeld eerst de moderne stad Tel Aviv en reis door het natuurrijke landschap door naar Jeruzalem. In deze stad met vele historische gebouwen waan je jezelf helemaal in het verleden. Breng daarnaast een bezoek aan de Dode Zee. Omdat deze zee een groot zoutgehalte heeft kun je hier blijven drijven!

Vergelijk snel alle prijzen van goedkope vliegtickets naar Israël en vind een voordelige vlucht die het beste past bij jouw budget.