Panorama

Goedkope El Al vluchten

EL AL

Wellicht niet zo bekend als bijvoorbeeld KLM of Easyjet, maar wel een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij is het Israëlische EL AL. Deze airline bestaat al sinds 1948 en was officieel staatseigendom. Vandaag de dag is de vliegmaatschappij een privébedrijf. Zoek je een goedkoop vliegticket naar bijvoorbeeld Eilat of Tel Aviv, dan biedt EL AL genoeg mogelijkheden.

De vloot van EL AL bestaat uit meer dan 40 vliegtuigen van Boeing. Ook heeft EL AL codeshare-overeenkomsten, waardoor de maatschappij een grote verscheidenheid aan bestemmingen kan aanbieden. Bij code sharing kunnen twee of meer luchtvaartmaatschappijen namelijk stoelen aanbieden onder een eigen vluchtnummer.

El Al

EL AL vliegtickets: service en veiligheid

Zowel service als veiligheid staan hoog in het vaandel bij EL AL, zowel in de Economy Class als de Business Class. Maak je een langeafstandsvlucht, dan geniet je van een heerlijk menu dat bereid is met verse Israëlische ingrediënten en is samengesteld door een Israëlische chef-kok. Vlieg je Business Class, dan worden er ook bekroonde wijnen geserveerd.

Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg EL AL meerdere keren per week naar het zonnige Tel Aviv. Wil je naar een andere bestemming in Israël zoals Eilat, dan vlieg je meestal eerst met een andere luchtvaartmaatschappij. De overstap is dan meestal met EL AL en vindt vooral plaats in Milaan.

Inchecken bij EL AL

Van 24 uur tot 3 uur van tevoren kun je online inchecken bij EL AL. Natuurlijk mag je ook op de luchthaven zelf inchecken. Je moet dan 3 uur voordat je vlucht met de Israëlische vliegmaatschappij vertrekt op het vliegveld zijn.

Vlieg je Economy Class met EL AL, dan mag je 8 kilo aan handbagage en 23 kilo aan ruimbagage meenemen. Boek je een Business Class of First Class ticket, dan mag je 2 stuks handbagage meenemen. De ruimbagage is hier hetzelfde als de Economy Class: 23 kilo.

Boek je goedkope EL AL vliegticket

Op zoek naar voordelige vluchten van EL AL, de airline van Israël? Vergelijk dan de lage prijzen op Goedkopevliegtickets.nl.