Panorama

Vliegtickets naar Tel Aviv

Goedkoop vliegen naar Tel Aviv

De metropool Tel Aviv ligt aan de Middellandse Zee in de centrale kuststreek van Israël. Vergelijk snel de prijzen, want er zijn veel goedkope vliegtickets naar Tel Aviv beschikbaar. Vanaf Amsterdam Schiphol is het slechts viereneenhalf uur vliegen naar deze zonbestemming en ook zijn er budget tickets beschikbaar met als vertrekpunt Eindhoven, Brussel en Düsseldorf. 

Met El AL of de low cost airlines Transavia en Easyjet kun je goedkoop vliegen naar Tel Aviv. Na aankomst op Tel Aviv Ben Gurion Airport reis je eenvoudig met de trein door naar Tel Aviv of Jeruzalem. Houd er wel rekening mee dat er op de Sabbat - rustdag - geen treinen rijden. Op vrijdag en zaterdag kun je dan gebruikmaken van de taxi of bus die je naar jouw verblijfplaats brengt.

Top vluchten naar Tel Aviv

Vanuit Amsterdam Schiphol

Transavia
Direct - 4u52
do 7 nov ma 18 nov
v.a. € 158 (p.p.)
Arkia Israeli Airlines
Direct - 4u45
ma 23 sep ma 21 okt
v.a. € 284 (p.p.)

Vanuit Antwerpen - Deurne

TUIfly.be
Direct - 5u7
do 7 nov zo 17 nov
v.a. € 300 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Brussels Airlines
Direct - 4u42
wo 6 nov ma 18 nov
v.a. € 180 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Eurowings
Direct - 4u35
di 28 mei di 4 jun
v.a. € 208 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Reis naar Tel Aviv, de “stad waar alles mag”

Na Jeruzalem is Tel Aviv de mooiste stad van Israël en deze kustplaats staat vooral bekend om haar schitterende stranden en bijzondere architectuur. In de jaren ‘30 vertrokken veel Duitse joden naar Tel Aviv en bouwden een stad in de Bauhausstijl die helemaal wit zou worden. Later groeide de Witte stad uit tot een van de grootste steden van Israël. 

Tel Aviv staat in het Midden-Oosten ook wel bekend als “de stad waar alles mag”. Je hoort de slogan “In Jeruzalem we pray, in Tel Aviv we play” vaak voorbijkomen. Veel toeristen vliegen naar Tel Aviv voor het geweldige weer, de levendige stranden, het bruisende uitgaansleven en natuurlijk de bijzondere kunst en gebouwen. Wist je trouwens dat Tel Aviv een vermelding heeft op de UNESCO Werelderfgoedlijst?

Vliegen Tel Aviv - Stranden, uitgaan en lekker eten

Naast de vele stranden is er in Tel Aviv ook genoeg te vinden op het gebied van eten en uitgaan. Neem bijvoorbeeld plaats in de Dixie Grill Bar, waar je alles kunt eten wat niet koosjer is. Fijnproevers gaan naar Catit en daarnaast is het uitgaan in Tel Aviv zeker de moeite waard. Ga bijvoorbeeld dansen bij Haoman 17 of de Culture Club. Voor een drankje bezoek je een van de Rooftopbars in New Port.

Het vervoer in Tel Aviv is prima geregeld, er rijden genoeg taxi’s en bussen rond. Houd er wel rekening mee dat de tarieven van de taxi’s in de avond hoger zijn dan overdag. Ook te voet kun je de veelzijdige kuststad ontdekken en proef je de sfeer. 

Vergelijk snel de tickets voor een lage prijs naar Tel Aviv bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Zo weet je zeker profiteert van een voordelige vlucht.