Panorama

Goedkoop naar Alghero

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Alghero

Alghero is een prachtig stadje in het noordwesten van het Italiaanse eiland Sardinië. Om hier naar toe te vliegen kan je vertrekken vanaf Brussel en Eindhoven, maar er gaan ook vluchten vanaf Amsterdam. Vanaf Schiphol is het 3,5 uur vliegen naar Alghero, maar houd wel rekening met een tussenstop tijdens je vliegreis.

Alghero is het dichtstbijzijnde vliegveld om op te vliegen naar Sardinië. Goedkope vliegtickets worden voldoende aangeboden naar deze stad. Bij luchtvaartmaatschappijen zoals Vueling, Ryanair en Transavia kan je vliegtickets krijgen naar deze Sardijnse kuststad. Wacht niet langer en boek een heerlijke vakantie naar de zon in Alghero.

Top vluchten naar Alghero

Vanuit Amsterdam Schiphol

Corendon
Direct - 2u42
do 2 sep do 16 sep
v.a. € 283 (p.p.)
Corendon
Direct - 2u42
do 21 okt do 28 okt
v.a. € 388 (p.p.)
Alitalia
1 stop - 20u27
zo 5 sep do 16 sep
v.a. € 129 (p.p.)

Vanuit Brussel - Charleroi

Ryanair
Direct - 2u
do 19 aug zo 29 aug
v.a. € 98 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Ryanair
1 stop - 14u37
di 17 aug do 26 aug
v.a. € 209 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Geniet in de zon in Alghero

Gelegen aan de noordwest kust van Sardinië, is Alghero een ideale bestemming voor een strandvakantie. Sardinië kent de meeste zonuren van heel Italië waardoor het dus goed toeven is op dit eiland in de middellandse zee. Sardinië wordt vooral bezocht door Italiaanse toeristen, waardoor je je even helemaal onder kan dompelen in de Italiaanse en Sardijnse cultuur.

Alghero is een prachtig havenstadje met een mooi oud stadcentrum. Hier zijn nog delen terug te vinden vanuit de middeleeuwen. Je kan heerlijk rondslenteren door de nauwe straatjes van de stad en lekker langs de vele winkeltjes gaan, om uiteindelijk op een terras neer te ploffen en te genieten van het heerlijke weer. Vanwege Catalaanse invloeden in Alghero wordt het stadje ook wel eens klein Barcelona genoemd.

Vliegen naar Alghero

Net als bij vliegen naar Olbia, kom je na een vliegreis naar Alghero aan in het noordelijke deel van Sardinië. Je landt op het vliegveld net buiten de stad en vanaf hier is het een kwartier rijden naar Alghero zelf. Ook kan je met de bus naar de stad, dan ben je gemiddeld een half uur onderweg vanaf het vliegveld van Alghero.

Het is aan te raden om een auto te huren op Sardinië. Het eiland is erg onherbergzaam in het binnenland en een auto geeft je de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt. Op deze manier kan je de prachtige omgeving en de pittoreske stadjes in de buurt van Alghero ontdekken. Boek snel je vliegtickets naar Alghero en geniet van een heerlijke zonvakantie op het paradijselijke Sardinië.