Vliegtickets naar Olbia

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Olbia

Olbia is een van de best bereikbare steden op het eiland Sardinië vanwege het vliegveld en de grote haven van de stad. Goedkope vliegtickets zijn daardoor goed te krijgen naar deze mooie stad op het paradijselijke Sardinië. Vanaf Amsterdam gaan er directe vluchten naar Olbia die je in minder dan 2,5 uur op je bestemming kunnen brengen. Pak het vliegtuig en geniet onder de Italiaanse zon van het prachtige Sardinië.

Ook vanaf Brussel en Düsseldorf kan je eenvoudig naar Olbia vliegen. Onder andere luchtvaartmaatschappijen zoals Easyjet, Transavia en Tui bieden goedkope vliegtickets aan naar deze Italiaanse stad. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken en naar Olbia vliegen. Je gaat even helemaal tot rust komen in het mooie Olbia en de prachtige witte stranden van de Costa Smeralda.

Top vluchten naar Olbia

Vanuit Amsterdam Schiphol

Transavia
Direct - 2u17
ma 28 jun zo 11 jul
v.a. € 56 (p.p.)
Easyjet
Direct - 2u22
di 6 jul di 20 jul
v.a. € 75 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Brussels Airlines
Direct - 2u5
za 14 aug za 21 aug
v.a. € 224 (p.p.)
TUIfly.be
Direct - 2u32
za 19 jun za 26 jun
v.a. € 320 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Condor
Direct - 2u
wo 11 aug wo 25 aug
v.a. € 109 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Olbia: Poort naar Sardinië

Olbia ligt, net als Alghero, in het noorden van het Italiaanse eiland Sardinië. Gelegen aan de oostkust van het eiland is Olbia een belangrijke havenstad omdat het het dichtst bij het Italiaanse vaste land ligt. Door de grote haven en het vliegveld van de stad, wordt Olbia ook wel de poort naar Sardinië genoemd. Vanuit deze stad kan je heerlijk je roadtrip over Sardinië beginnen, of even helemaal tot rust komen op de paradijselijke stranden van de Costa Smeralda. Deze stranden worden beschouwd als mooiste van heel Sardinië.

Olbia zelf is ook een prachtige stad om te verblijven. In een van de vele restaurantjes kan je genieten van het heerlijke Sardijnse eten en de shopliefhebbers kunnen terecht bij de vele leuke winkels die Olbia rijk is. Ook kan je mooie historische gebouwen terugvinden in Olbia, met als hoogtepunt de San Simplicio kerk.

Vliegen naar Olbia

Als je gaat vliegen naar Olbia, kom je aan op het vliegveld Aeroporto di Olbia-Costa Smeralda vlak bij de stad. Vanaf hier is het nog geen 10 minuten rijden naar het centrum. Er rijden ook bussen die je ook in 10 minuten in de binnenstad kunnen brengen. Wil je het binnenland van Sardinië ontdekken, of meer zien van de prachtige Costa Smeralda? Huur dan een auto zodat je je vrijelijk door de omgeving kan bewegen.

Olbia is de ideale bestemming als je Sardinië wilt gaan ontdekken. Het onherbergzame binnenland en de prachtige witte zandstranden in combinatie met het helderblauwe water zorgen ervoor dat je geweldig gaat genieten. Twijfel niet langer en boek je goedkope vliegtickets naar Olbia.