Panorama

Goedkope vluchten naar Trieste

Goedkope vluchten naar Trieste

Wil je goedkoop vliegen naar Trieste in het noordoosten van Italië? Vergelijk dan de voordelige vliegtickets naar Trieste vanuit Nederland op Goedkopevliegtickets.nl. Houd hierbij wel rekening met een tussenstop tijdens je vliegreis. Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je voordelige vliegtickets boeken en ook vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken er vluchten voor een lage prijs naar Trieste. Vanaf Schiphol kan je met een tussenstop al in een kleine 5 uur naar Trieste vliegen en uitstappen onder de Italiaanse zon.

Airlines zoals KLM en Alitalia bieden voordelige vliegtickets aan om je naar Trieste te brengen. Een vliegreis naar Trieste is zo geboekt en je vakantie kan meteen beginnen. Geniet van de prachtige historische havenstad aan de Adriatische Zee en ervaar de Italiaanse cultuur. De historische gebouwen, het aangename warme weer in de zomer en de prachtige Adriatische Zee zijn allemaal redenen om naar Trieste toe te vliegen.

Top vluchten naar Trieste

Vanuit Brussel - Charleroi

Ryanair
Direct - 1u40
do 25 jul do 1 aug
v.a. € 50 (p.p.)

Vanuit Amsterdam Schiphol

Lufthansa
1 stop - 9u15
di 15 okt vr 25 okt
v.a. € 168 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Wizz
1 stop - 23u20
do 15 aug ma 19 aug
v.a. € 401 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Italia Trasporto Aereo
1 stop - 12u30
di 10 sep di 17 sep
v.a. € 99 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Italia Trasporto Aereo
1 stop - 19u
di 15 okt vr 25 okt
v.a. € 142 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Trieste en ontdek de historie 

De havenstad Trieste ligt in het noordoosten van Italië aan de Adriatische kust. Vlak bij de grens met Slovenië en Kroatië is deze stad een topbestemming voor je vakantie. Vanuit Trieste kan je de prachtige omringende natuur ontdekken of lekker luieren op een van de stranden. Met het aangename warme weer is het hier in de zomer goed toeven.

De rijke historie van Trieste is door de hele stad terug te vinden in de vele kastelen, kerken, pleinen, basilieken en andere historische gebouwen. Het kasteel van Miramare is een van de hoogtepunten en ook het piazza dell’Unita d’Italia is zeker het bezoeken waard. In Trieste zal je je zeker niet vervelen.

Trieste vliegreis: ontdek de Italiaanse cultuur

Vlieg je naar Trieste, dan kom je aan op de luchthaven Aeroporto di Trieste Friuli Venezia, dat een stukje noordelijk van de stad ligt. Vanaf hier kan je met de auto in een dik halfuur naar de stad rijden. Ook het openbaar vervoer is een optie. Met de trein ben je in een kleine drie kwartier in de binnenstad. Als je van plan bent om de omgeving te ontdekken, dan is het een goed idee om een auto te huren. Hiermee bereik je gemakkelijk de mooie plekjes rond Trieste.

Vanaf Trieste is het goed te doen om een keer een dagje naar het wonderschone Venetië te gaan. Ook de hoofdstad van Slovenië is goed aan te rijden vanaf Trieste. Het is namelijk net iets meer dan een uur rijden naar Ljubljana. Er is dus genoeg te beleven in deze prachtige Italiaanse stad. Boek daarom snel je tickets en ontdek de Italiaanse cultuur en de rijke geschiedenis van Trieste zelf.

Door voordelige vliegtickets naar Trieste te vergelijken op Goedkopevliegtickets.nl, wordt goedkoop vliegen naar Trieste zeer eenvoudig. Bovendien heb je dan altijd een ticket naar Trieste voor de meest lage prijs in je bezit.