Goedkope vluchten naar Kroatië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vluchten naar Kroatië

Kroatië is een mooi land wat steeds populairder wordt bij toeristen. Dit is niet zonder reden, het is immers een prachtig land vol bezienswaardigheden. Er gaan vanuit verschillende luchthavens vluchten naar Kroatië. Je kunt vliegen vanuit Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Dusseldorf. Voor deze vluchten kun je goedkoop vliegtickets boeken. Een vlucht naar Kroatië duurt tussen de twee en drie uur. Veel vluchten naar Kroatië worden door low cost airlines uitgevoerd zoals Vueling en EasyJet. 

De luchthavens van Kroatië zijn vaak verbonden met het netwerk van openbaar vervoer van de dichtstbijzijnde stad. Echter is het openbaar vervoer in Kroatië vaak niet erg goed geregeld. De beste optie is vaak het huren van een auto. Hiermee kan je het beste binnen Kroatië reizen. Omdat er vanuit verschillende luchthavens vluchten naar Kroatië gaan kun je vluchten kiezen die voor jou handig uitkomen. Door het kleine prijsverschil tussen de vluchten kun je bijna vanaf iedere luchthaven handig vliegen. De vluchten zijn goedkoop, dus boek vandaag nog je vliegtickets en bezoek prachtige steden zoals Dubrovnik en Zagreb.

Populaire steden in Kroatië

Kroatië

Dit prachtige land wordt steeds populairder onder toeristen als vakantieland. Dit is door het heerlijke klimaat en interessante historie dan ook niet gek. Wist je bijvoorbeeld dat Kings Landing uit Game of Thrones is opgenomen in Dubrovnik? Je waant je dan ook in Westeros als je door deze mooie historische stad loopt. Ook de hoofdstad Zagreb is een levendige stad met veel bouwwerken uit de Austro-Hongaarse tijd. Ook heeft deze stad meer dan zestig musea!

De natuur in Kroatië is nog onontdekt bij het grote publiek maar echt prachtig. De Plitvice Meren en Krk eiland zijn voorbeelden van stukjes natuur van Kroatië die je echt gezien moet hebben. Kroatië heeft ook nog een eigen munteenheid, hierom is het een zeer goedkoop vakantieland. Het is dus de perfecte bestemming voor een vliegreis met een budget. Je kan hier dus heel goedkoop uit eten en het leven is erg goedkoop, je kan je geld dus aan leuke activiteiten besteden!