Panorama

Goedkope vluchten naar Kroatië

Vergelijk vluchten naar Kroatië

Kroatië ligt in Zuidoost-Europa en dit zonnige land wordt steeds populairder bij toeristen. Met het vliegtuig kun je zowel vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven, Brussel als Düsseldorf. Een vlucht naar Kroatië duurt tussen de twee en drie uur en er zijn veel goedkope vliegtickets beschikbaar. Er vliegen namelijk veel low cost airlines zoals Vueling en Easyjet op deze Zuid-Europese bestemming. Ook kun je goedkope tickets bij Croatia Airlines vinden.

Omdat je vanaf verschillende luchthavens naar Kroatië kunt vliegen, is het eenvoudig om meerdere prijzen van luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Zo weet je zeker dat je altijd een voordelig vliegticket naar Kroatië in je bezit hebt. Meestal zijn de luchthavens van Kroatië verbonden met het openbaar vervoersnetwerk van de dichtstbijzijnde stad zoals in Zagreb. Maar erg goed geregeld is het openbaar vervoer niet. Daarom adviseren wij je een auto te huren zodat je het land optimaal ontdekt. 

Vlieg naar Kroatië voor een onvergetelijke vakantie

Kroatië wordt een steeds populairder vakantieland. Dit is niet vreemd, want het klimaat is fantastisch en overal vind je overblijfselen van de interessante historie. Wist je bijvoorbeeld dat Kings Landing uit Game of Thrones is opgenomen in Dubrovnik? Je waant je dan ook even in Westeros als je wandelt door deze stad. Ook de hoofdstad Zagreb is een aanrader. Hier vind je veel bouwwerken uit de Austro-Hongaarse tijd en er zijn hier meer dan zestig musea gevestigd.

Doordat de natuur in Kroatië nog niet echt bekend is bij het grote publiek, is deze nog vrij ongerept. Bezoek bijvoorbeeld de Plitvice Meren en Krk eiland waar je je in de prachtige natuur bevindt. Vooralsnog heeft Kroatië een eigen munteenheid, waardoor je uitgaven tijdens een vakantie in Kroatië vrij laag zijn. Neem dus zeker plaats in een van de gezellige restaurants en ontdek het bruisende uitgaansleven in de grote steden. Kroatië is echt de perfecte bestemming voor een budget vliegreis!

Wil je goedkoop vliegen naar Kroatië? Bekijk dan alle vliegtickets voor een lage prijs en geniet van een onvergetelijke reis.

Bestemmingen in Kroatië