Panorama

Goedkope vluchten Osaka

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Osaka

Vlieg nu snel en goedkoop naar de 2e stad van Japan: Osaka. Deze miljoenenstad is een prachtige bestemming voor een stedentrip of het begin van een rondreis door Japan. Je vliegt naar Osaka vanaf Rotterdam en Eindhoven met een indirecte vlucht. Wil je liever met een directe vlucht naar Osaka, dan kan je vanaf Amsterdam vliegen.

Vanaf Schiphol ben je met een directe vlucht in 11 uur en een kwartier in het bruisende Osaka. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en All Nippon Airways bieden je vliegtickets naar Osaka aan. Kies een goedkoop vliegticket uit en stap op het vliegtuig naar het enerverende Japan en de geweldige stad Osaka. Je gaat een geweldige tijd beleven.

Top vluchten naar Osaka

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 11u35
vr 5 nov vr 19 nov
v.a. € 837 (p.p.)
Air France
1 stop - 17u
vr 5 nov vr 19 nov
v.a. € 629 (p.p.)
Lufthansa
1 stop - 16u42
vr 5 nov vr 19 nov
v.a. € 630 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Veelzijdig Osaka

Osaka ligt in het zuiden van het hoofdeiland van Japan en is na Tokyo de grootste stad van Japan. Deze stad heeft een grote diversiteit aan bezienswaardigheden en evenementen waar je van kan gaan genieten tijdens een verblijf in deze stad. De stad staat bekend om de bruisende uitgaansgelegenheden en het culinaire erfgoed van de stad. Als je rondloopt door Osaka kan je van het ene op het andere moment door een chaotisch neonverlichte winkelstraat lopen en vervolgens door een heerlijk rustig parkje.

Dingen die je echt moet bezoeken in Osaka zijn de wijk Minami en dan vooral de winkelstraat Dotonbori. Deze straat is typisch hoe je je Japan voorstelt. De overdreven uithangborden en figuren boven de winkels zijn een waar chaotisch schouwspel en als de zon onder is worden alle gevels fel verlicht met neonlichten. Even iets heel anders, maar minstens zo leuk om te bezoeken is het kasteel van Osaka met een prachtige kasteeltuin waar je geweldig tot rust kan komen.

Vliegen naar Osaka

Osaka kent verschillende vliegvelden in de buurt, maar vanaf Amsterdam vlieg je naar Osaka Kansai Airport. Vanaf hier ben je 45 minuten aan het rijden met de auto naar het centrum van de stad en met het openbaar vervoer ben je er in een uur. De stad heeft een uitgebreid openbaarvervoernetwerk waar je de stad mee door kan reizen. Zo kan je met de bus, metro of trein alle kanten op in Osaka en omgeving.

Wil je wat verder reizen, de trein is een prima vervoersmiddel, maar voor flexibiliteit kan je ook een auto huren. Een vakantie in Osaka is er een om nooit te vergeten, dus boek snel je goedkope vliegtickets naar deze intrigerende stad in Japan.