Panorama

Goedkope vluchten Osaka

Goedkope vluchten naar Osaka

Vlieg nu snel en goedkoop naar de tweede stad van Japan: Osaka. Deze miljoenenstad is een leuke bestemming voor een stedentrip of het begin van een rondreis door Japan. Je vliegt voordelig naar Osaka vanaf Rotterdam en Eindhoven met een indirecte vlucht. Wil je liever met een directe vlucht naar Osaka, dan kan je vanaf Amsterdam Schiphol vliegen.

Vanaf Schiphol ben je met een directe vlucht in 11 uur en een kwartier in het bruisende Osaka. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en All Nippon Airways bieden je vliegtickets voor een lage prijs naar Osaka aan. Vergelijk de prijzen en je vindt altijd een vlucht naar Osaka voor een prima budget.

Top vluchten naar Osaka

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 16u32
ma 5 jun di 20 jun
v.a. € 1110 (p.p.)
China Eastern Airlines
1 stop - 29u45
di 13 jun di 20 jun
v.a. € 741 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 25u17
ma 21 aug di 12 sep
v.a. € 1245 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Qatar Airways
1 stop - 18u45
ma 6 mei ma 20 mei
v.a. € 747 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Emirates
1 stop - 19u52
ma 19 feb do 29 feb
v.a. € 808 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Met het vliegtuig naar veelzijdig Osaka

Osaka ligt in het zuiden van het hoofdeiland van Japan en is na Tokyo de grootste stad van Japan. Osaka heeft een grote diversiteit aan bezienswaardigheden en evenementen. De stad staat bekend om de bruisende uitgaansgelegenheden en haar culinaire erfgoed. Als je rondloopt door Osaka kan je het ene moment door een chaotisch neonverlichte winkelstraat lopen en het andere moment door een rustig parkje.

Bezoek zeker eens de wijk Minami en dan vooral de winkelstraat Dotonbori. Deze straat is typisch hoe je je Japan voorstelt. De overdreven uithangborden en figuren boven de winkels zijn een waar chaotisch schouwspel. En als de zon onder is worden alle gevels fel verlicht met neonlichten. Iets heel anders, maar minstens zo leuk om te bezoeken, is het kasteel van Osaka. Bezichtig dit kasteel en wandel door de mooie kasteeltuin.

Vliegen naar Osaka

Osaka kent verschillende vliegvelden in de buurt, maar vanaf Amsterdam vlieg je naar Osaka Kansai Airport. Vanaf hier ben je 45 minuten aan het rijden met de auto naar het centrum van de stad en met het openbaar vervoer ben je er in een uur. De stad heeft een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk. Zo kan je met de bus, metro of trein alle kanten op in Osaka en omgeving.

Wil je wat verder reizen, dan is de trein is een prima vervoersmiddel. Maar voor flexibiliteit kan je ook een auto huren. Een vakantie in Osaka is er een om nooit te vergeten, dus boek snel je goedkope vliegtickets naar deze intrigerende stad in Japan.

Mogelijkheden voor goedkoop vliegen naar Osaka zijn er genoeg. Het enige wat je hoeft te doen is het ruime aanbod van vluchten naar Osaka te vergelijken op Goedkopevliegtickets.nl.