Vergelijk vliegtickets naar Japan

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets naar Japan

Japan is een land wat tot de verbeelding spreekt. Bijvoorbeeld Tokyo is een prachtige, moderne stad. Je kan al voor een lage prijs vliegtickets voor je vliegreis naar Japan boeken. Er gaan vluchten vanuit Amsterdam, Brussel, Eindhoven en Dusseldorf naar Japan. Vanuit Nederland is vliegen vanuit Amsterdam vaak de goedkoopste optie. Het is ook de moeite waard de prijzen tussen Amsterdam en Dusseldorf te vergelijken. Vanuit Dusseldorf gaan ook goedkope vluchten richting Japan. Je vliegreis naar Japan duurt met een directe vlucht iets meer dan elf uur. Vaak is het voordeliger om met een overstap te vliegen, dan vlieg je via bijvoorbeeld Parijs of Warschau

Er gaan meerdere luchtvaartmaatschappijen richting Japan. Onder andere KLM, Air France, Qatar Airways en Aeroflot vliegen naar Japan. Japan is een supermodern land. De luchthavens zijn supermodern en de verbinding tussen de luchthavens en de rest van het land is dan ook uitstekend geregeld. Het openbaar vervoer rijdt altijd perfect op tijd. Vergelijk altijd de prijzen van verschillende vluchten op Goedkopevliegtickets.nl en boek je vliegtickets naar Japan!

Populaire steden in Japan

Verbazingwekkend Japan

Japan is een prachtig divers land. De naam van het oude Japan betekent ook letterlijk oorsprong van de zon. Het is een land met een unieke eigen cultuur, natuur en historie. Dit is een land waar je minstens een keer in je leven geweest moet zijn. Japan heeft prachtige moderne steden met een historisch hart. Alle oude Japanse gebouwen zijn gebouwd in een unieke bouwstijl en zeer indrukwekkend. Doordat Japan honderden jaren in isolatie heeft gezeten op het eiland heeft het een cultuur ontwikkelde met weinig tot geen invloeden van buitenaf. 

De natuur in Japan is prachtig. Breng een bezoekje aan Hokkaido voor de prachtige natuur waar je helemaal tot rust kan komen. Japan heeft ook prachtige skigebieden. Breng een bezoek aan het prachtige Niseko. Ook de bergen in Japan zijn zeer geliefd bij wandelaars en natuurliefhebbers. Er gaan vele wandelroutes door de prachtige bergen. Je kan haar genieten van mooie uitgestrekte natuur.