Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Japan

Goedkope vliegtickets naar Japan

Japan: een land vol hypermoderne steden waar veiligheid, respect en uitbundigheid hoog in het vaandel staan. Met het vliegtuig ben je hier in iets meer dan elf uur. Echt goedkoop vliegen wordt het door deze lange reistijd niet, maar het is wel voordeliger om met een overstap in bijvoorbeeld Parijs of Warschau te vliegen. Vanuit zowel Amsterdam Schiphol, Eindhoven, Brussel als Düsseldorf zijn er vliegtickets naar Japan beschikbaar. Vanuit Nederland is een vlucht vanaf Amsterdam meestal de goedkoopste optie. Maar vergelijk altijd goed, zo vind je altijd een vliegticket naar Japan dat het beste past bij jouw budget.

Meerdere luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air France, Qatar Airways en Aeroflot vliegen op Japan. Japan is een supermodern land met grote steden zoals Tokyo en Yokohama. De verbinding tussen de luchthavens en de rest van het land is uitstekend geregeld en het openbaar vervoer rijdt perfect op tijd. Wacht niet langer en boek nu je vliegtickets naar Japan voor een redelijk lage prijs.

Vlieg naar indrukwekkend japan: moderne steden en volop natuur

De naam van het oude Japan betekent letterlijk “oorsprong van de zon” en het land heeft een unieke eigen cultuur, historie en natuur. Het is hier zo veelzijdig dat je hier minstens één keer in je leven geweest moet zijn. De grote steden zoals Tokyo, Yokohama en Osaka hebben een historisch hart en de gevestigde gebouwen hebben een unieke bouwstijl. Doordat Japan maar liefst honderden jaren in isolatie zat op het eiland, heerst hier een ontwikkelde cultuur waar weinig invloeden van buitenaf te zien zijn.

Naast de vele bezienswaardigheden die Japan rijk is, is ook de natuur prachtig. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het eiland Hokkaido, een van de vier grote eilanden van Japan. Daarnaast zijn er in de Japanse bergen volop ski- en wandelmogelijkheden.

Zoek je goedkope vliegtickets naar Japan, dan is dit vanwege de lange vliegtijd soms wat lastig. Echte low cost airlines vliegen hier niet op dus vergelijk altijd vliegtickets van meerdere vliegmaatschappijen. Vind je namelijk een ticket naar Japan met een tussenstop, dan is je reis vaak fors voordeliger dan met een rechtstreekse vlucht.

Bestemmingen in Japan