Goedkope vluchten naar Tokyo

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Tokyo

Tokyo is een prachtige moderne stad met een historisch hart. Je kan vanuit Amsterdam vliegen naar Tokyo. Ook gaan er vluchten vanuit Eindhoven, Brussel en Dusseldorf. Je kan goedkope vliegtickets naar Tokyo boeken. Een directe vlucht naar Tokyo duurt iets meer dan elf uur. Maar vaak is het voordeliger om te vliegen met een overstap, dan vlieg je via Parijs of Istanbul.

Na je vlucht met een airline zoals Qatar Airways, Turkish Airlines, KLM of Air France kom je aan op een van de luchthavens van Tokyo. Alle luchthavens zijn aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de stad. Dit is in Tokyo net als in de rest van Japan erg goed geregeld. Wacht niet langer en boek nu je goedkope vliegtickets naar Tokyo.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Tokyo - Narita LOT Polish Airlines LOT Polish Airlines 18 aug 2021 25 aug 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Tokyo - Haneda Alitalia Alitalia 18 aug 2021 24 aug 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Tokyo - Narita KLM KLM 10 sep 2021 15 sep 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Tokyo - Narita Meerdere airlines Meerdere airlines 9 sep 2021 16 sep 2021 2 overstappen
Eindhoven - Tokyo - Narita KLM KLM 9 sep 2021 16 sep 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Tokyo - Haneda Meerdere airlines Meerdere airlines 9 sep 2021 16 sep 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Tokyo - Narita LOT Polish Airlines LOT Polish Airlines 14 apr 2022 27 apr 2022 1 overstap
Brussel - National - Tokyo - Haneda Alitalia Alitalia 17 aug 2021 24 aug 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Tokyo - Haneda Meerdere airlines Meerdere airlines 17 aug 2021 24 aug 2021 4 overstappen

Tokyo

De stad Tokyo is begonnen als klein vissersdorpje met de naam Edo. Dit groeide uit tot de feitelijke hoofdstad in 1603. De hoofdstad bleef in Kioto, omdat hier de keizer woonde. Maar de feitelijke macht lag bij de Tokugawa-shoguns die in Tokyo woonde. In 1868 werd Edo de hoofdstad van Japan en werd de naam Tokyo. In 1923 was er een zeer zware aardbeving en met als gevolg daarvan branden waardoor bijna de gehele stad Tokyo verwoest werd. Ook in de Tweede Wereldoorlog werd Tokyo zwaar gebombardeerd door de Amerikanen. Hierna is de stad weer opgebouwd.

Na verwoesting werd het tijd voor wederopbouw. De Japanners begonnen hier snel mee, maar hielden zich aan het originele stratenpatroon van de stad. Japan was de eerste stad die als eerste de tien miljoen inwoners bereikte, dit gebeurde in 1961. In 1964 had Tokyo weer een primeur, de eerste Olympische Spelen op Aziatische bodem! Hierna staat de stad Tokyo bekend voor zijn stedelijke innovatie en strenge milieuwetgeving om vervuiling tegen te gaan.

Ontdek Tokyo

Tijdens de wederopbouw van Tokyo zijn ook alle prachtige monumenten weer in ere hersteld. Tokyo heeft echt heel erg veel bezienswaardigheden. Je zou er weken kunnen verblijven en nog niet alles kunnen bezoeken. Hoogtepunten van de stad zijn: het Keizerlijke paleis, de Senso-ji Tempel, de SUmida rivier, Ueno Park, Edo-Tokyo Museum, Odaiba eiland en nog veel meer andere bezienswaardigheden. Plan voordat je naar Tokyo gaat wat je allemaal gaat bezoeken, want er is genoeg te beleven.

Tokyo is een gigantische wereldstad. Hierom liggen de toeristische attracties soms erg ver uit elkaar. Gelukkig is Japan een erg modern land en is het openbaar vervoer echt fantastisch geregeld. Met het grootste gemak doorkruis je deze gigantische stad. Het is aan de raden een dagkaart voor het openbaar vervoer te kopen, aangezien het niet praktisch is deze stad te voet te ontdekken.