Panorama

Goedkope vliegtickets naar Sapporo

Goedkope vliegtickets Sapporo

Sapporo is de hoofdstad van het noordelijkste hoofdeiland van Japan: Hokkaido. Uiteraard zijn er hiervoor goedkope vliegtickets beschikbaar. Een voordelige vlucht naar Sapporo start in Brussel, Düsseldorf en uiteraard Amsterdam Schiphol. De vlucht van Schiphol naar Sapporo is er een met een tussenstop en je doet er 14,5 uur over om op je bestemming te arriveren.

Er is voldoende aanbod in vliegtickets voor een lage prijs naar Sapporo. Luchtvaartmaatschappijen zoals Japan Airlines, All Nippon Airways en Cathay Pacific bieden allemaal vliegtickets naar Sapporo aan. Door te vergelijken in het aanbod van vliegtickets naar Sapporo vind je altijd een vlucht naar Sapporo voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Top vluchten naar Sapporo

Vanuit Amsterdam Schiphol

Cathay Pacific
1 stop - 24u17
za 20 jan za 3 feb
v.a. € 923 (p.p.)
China Airlines
1 stop - 21u35
za 6 apr do 25 apr
v.a. € 1051 (p.p.)
Turkish Airlines
2 stops - 31u42
zo 21 jan vr 2 feb
v.a. € 881 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 38u2
do 4 apr do 9 mei
v.a. € 2182 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Qatar Airways
2 stops - 32u20
za 2 dec za 16 dec
v.a. € 888 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Sapporo: op en top wintersport

Sapporo is de grootste stad ten noorden van Tokyo en ligt op het noordelijkste hoofdeiland Hokkaido. Door de noordelijke ligging is Sapporo het voornaamste wintersportgebied van Japan en kan je hier dus op en top genieten van allerhande wintergerelateerde activiteiten. In de maanden januari, februari en december komt de temperatuur gemiddeld niet boven de nul en is er grote kans op sneeuwpret.

In februari kun je het populaire sneeuwfestival van Sapporo bezoeken. Wil je liever wat warmer weer? Reis dan in de zomer naar Sapporo, dan is de temperatuur aangenaam warm. Wandel door het groene Odori Park midden in de stad en ervaar de Japanse cultuur in deze bruisende stad.

Reizen en vervoer in Sapporo

Als je gaat vliegen naar Sapporo, dan kom je aan op het vliegveld een stukje van de stad vandaan. Vanaf dit vliegveld is het 50 minuten rijden met de auto naar het centrum van Sapporo. Het openbaar vervoer is goed geregeld in Sapporo, dus je kan ook met de trein naar het centrum. Deze trein rijdt elke 20 minuten en brengt je in een half uur naar de binnenstad.

Sapporo is een vrij jonge stad vergeleken met de andere grote steden van Japan. De laatste jaren heeft het zich ontwikkeld tot geliefde vakantiebestemming voor velen. Boek vliegtickets naar Sapporo en ga zelf op onderzoek uit in deze interessante stad.

Wil je goedkoop vliegen naar Sapporo? Vergelijk dan alle lage prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vlucht naar Sapporo voor een goed budget.