Panorama

Goedkope vliegtickets naar Sapporo

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets Sapporo

Wil je naar het noordelijkste hoofdeiland van Japan vliegen? Boek dan goedkope vliegtickets naar de hoofdstad van dit eiland: Sapporo. Je kan naar Sapporo vliegen vanaf Brussel, Düsseldorf en uiteraard ook vanaf Amsterdam. De vlucht van Schiphol naar Sapporo is er een met een tussenstop en je doet er 14,5 uur over om op je bestemming te arriveren.

Er is voldoende aanbod in vliegtickets naar Sapporo. Luchtvaartmaatschappijen zoals Japan Airlines, All Nippon Airways en Cathay Pacific bieden allemaal vluchten naar Sapporo aan. Door te vergelijken in het aanbod van vliegtickets naar Sapporo ga jij de goedkoopste optie vinden voor een heerlijke vakantie in Japan.

Top vluchten naar Sapporo

Vanuit Amsterdam Schiphol

Japan Airlines
2 stops - 19u
vr 15 jul vr 5 aug
v.a. € 769 (p.p.)
British Airways
2 stops - 19u37
vr 15 jul vr 5 aug
v.a. € 804 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Cathay Pacific
2 stops - 22u15
vr 15 jul vr 5 aug
v.a. € 1519 (p.p.)
LOT Polish Airlines
2 stops - 18u20
vr 15 jul vr 5 aug
v.a. € 1614 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

LOT Polish Airlines
2 stops - 25u47
vr 15 jul vr 5 aug
v.a. € 1655 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Wintersport in Sapporo

Sapporo is de grootste stad ten noorden van Tokyo en ligt op het noordelijkste hoofdeiland van Japan. Door de noordelijke ligging is Sapporo het voornaamste wintersportgebied van Japan en kan je hier dus op en top genieten van allerhande winter gerelateerde activiteiten. In de maanden januari, februari en december komt de temperatuur gemiddeld niet boven de nul dus is er grote kans op sneeuwpret.

Bezoek in februari het populaire sneeuwfestival van Sapporo en geniet van deze gezellige stad. Wil je liever wat warmer weer? Ga dan in de zomer naar Sapporo, dan is de temperatuur aangenaam warm. Geniet van het mooie groene Odori park midden in de stad en ervaar de Japanse cultuur in deze bruisende stad.

Vervoer in Sapporo

Als je gaat vliegen naar Sapporo, dan kom je aan op het vliegveld een stukje van de stad vandaan. Vanaf dit vliegveld is het 50 minuten rijden met de auto naar het centrum van Sapporo. Het openbaar vervoer is erg goed geregeld in Sapporo, dus je kan ook met de trein naar het centrum. Deze trein rijdt elke 20 minuten en brengt je in een half uur naar de binnenstad.

Sapporo is een vrij jonge stad vergeleken met de andere grote steden van Japan, maar de laatste jaren heeft het zich ontwikkeld tot geliefde vakantiebestemming voor velen. Boek vliegtickets naar Sapporo en ga zelf op onderzoek uit in deze interessante stad.