Vliegtickets Jordanië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Jordanië

Jordanië is een prachtig land in het Midden-Oosten en een perfecte bestemming van je vliegreis. Er gaan veel vluchten naar Jordanië en hiervoor kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Je kunt vanaf Amsterdam, Brussel en Eindhoven dan wel niet met een overstap naar Jordanië vliegen. Omdat er veel vliegroutes naar Jordanië zijn is het altijd slim om de prijzen van vliegtickets te vergelijken op Goedkopevliegtickets.nl zo heb je altijd voor een lage prijs vliegtickets naar een van de prachtige steden van Jordanië.

Er vliegen veel airlines naar Jordanië zoals KLM, Ryanair, Austrian en Royal Jordanian. Veel van deze airlines bieden directe of indirecte vluchten aan waarvoor je voor een lage prijs vliegtickets kunt boeken. Kijk bijvoorbeeld voor een vliegreis naar steden zoals de hoofdstad Amman of Aqaba, twee grote steden in Jordanië die erg geliefd zijn bij toeristen. Wacht niet langer en boek nu je vliegtickets voor je vliegreis naar Jordanië en laat de voorpret beginnen.

Populaire steden in Jordanië

Jordanië

Jordanië is een prachtig vakantieland. Het heeft veel te bieden. Een bezoek aan de magnifieke oude rotsstad Petra zal een van de hoogtepunten van je vliegreis naar Jordanië zijn! Jordanië kent veel culturele invloeden die allemaal hun sporen op het land nagelaten hebben. Zo vind je nog resten van de Romeinen, Ummayaden en kruisvaarders aan. Jordanië heeft veel lokale specialiteiten die allemaal het proberen waard zijn. Je kan niet in Jordanië geweest zijn en het nationale gerecht Mansaf niet geprobeerd hebben.

Jordanië heeft ook een wonderschone natuur wat het tot een waar paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars maakt. Je hebt de Dode Zee, de prachtige groene natuurreservaten Ajlun en Dana, de stranden en koraalriffen van Aqaba en natuurlijk de prachtige uitgestrekte woestijn, waar je in de nacht prachtig sterren kan kijken. Jordanië is dus een prachtig en veelzijdig land waar je zeker een keer geweest moet zijn. Het biedt je een ervaring om nooit meer te vergeten.