Goedkope vluchten naar Aqaba

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Aqaba

Aqaba is de favoriete bestemming voor toeristen die naar Jordanië reizen. Er zijn goedkope vliegtickets beschikbaar voor je vliegreis naar Aqaba. Vanuit de luchthavens van Amsterdam en Brussel gaan er vluchten naar Aqaba. Vaak vlieg je naar Aqaba met een overstap, het is dan slim om de prijzen te vergelijken. Het is ongeveer acht uur vliegen naar Aqaba.

De luchthaven van Aqaba is verbonden met het busnetwerk van Aqaba, zo reis je in twintig minuten van en naar de luchthaven. Ook kan je gebruik maken van een taxi. Veel airlines vliegen naar de luchthaven van Aqaba, zo gaan er vluchten van KLM, Turkish Airlines en nog vele andere aanbieders waarbij je goedkope vliegtickets kunt boeken. Lijkt Aqaba je wat? Kijk dan ook eens voor een vliegreis naar bijvoorbeeld Amman of Tel Aviv.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Aqaba Meerdere airlines Meerdere airlines 3 feb 2020 12 feb 2020 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Aqaba easyJet easyJet 20 jan 2020 25 jan 2020 1 overstap
Eindhoven
Eindhoven - Aqaba Ryanair Ryanair 20 jan 2020 26 jan 2020 1 overstap
Eindhoven - Aqaba Meerdere airlines Meerdere airlines 21 jan 2020 27 jan 2020 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Aqaba Meerdere airlines Meerdere airlines 16 okt 2021 23 okt 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Aqaba Meerdere airlines Meerdere airlines 2 dec 2020 6 dec 2020 1 overstap
Brussel - National - Aqaba Turkish Airlines Turkish Airlines 21 mei 2020 1 jun 2020 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Aqaba Ryanair Ryanair 7 nov 2020 14 nov 2020 1 overstap
Brussel - Charleroi - Aqaba Meerdere airlines Meerdere airlines 2 dec 2020 6 dec 2020 1 overstap

Aqaba

Aqaba is bij toeristen een zeer geliefde bestemming. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Je kunt heerlijk genieten van de zon op de prachtige stranden en duiken tussen de koraalriffen. Daarnaast heeft Aqaba ook vele historische hotspots en kan je vanuit Aqaba gemakkelijk een dagtrip maken naar de prachtige rotsstad Petra.

Het gebied van Aqaba wordt al duizenden jaren bewoond. Er zijn zelfs resten gevonden uit 4000 v. Chr. Door haar gunstige ligging is Aqaba ook al duizenden jaren een belangrijke handelsstad. Hierdoor heb je er bijvoorbeeld nog veel overblijfselen uit de Romeinse tijd. Ook ten tijde van de kruistochten was Aqaba belangrijk. Er zijn nog verschillende gebouwen en vestingwerken die je aan die tijd doen herinneren.

Verken Aqaba

Aqaba is op te splitsen in een oud en een nieuw gedeelte die beide hun charmes hebben. In het moderne gedeelte van de stad kun je goed de sfeer van het leven in de stad proeven. Er zijn verschillende marktjes waar de bewoners hun dagelijkse boodschappen doen. In het oude gedeelte vind je ook de resten van de stad Ayla. Je kunt gewoon door deze prachtige ruïnes heenlopen.

De omgeving van Aqaba is ook prachtig. Er zijn vele resorts met prachtige stranden. Ook kan je dagtrips ondernemen naar de rotsstad Petra, dit is iets wat niet mag ontbreken aan je reis! Een andere must-see is een dagtrip naar Wadi Rum. Deze met rotswanden omringende vallei is werkelijk prachtig!