Panorama

Goedkope vluchten naar Aqaba

Goedkoop vliegen naar Aqaba

Aqaba is de favoriete bestemming voor toeristen die vliegen naar Jordanië. Er zijn goedkope vliegtickets beschikbaar en vanaf Amsterdam Schiphol of Brussel heb je een rechtstreekse vlucht naar Aqaba. Maar wil je echt goedkoop vliegen naar Aqaba, dan is een vliegticket met een overstap vaak een stuk voordeliger. Vergelijk daarom de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen, zodat je altijd een voordelig vliegticket naar Aqaba voor de meest lage prijs in je bezit hebt.

Er zijn veel vliegmaatschappijen die budget vliegtickets naar Aqaba aanbieden. Denk hierbij aan KLM of de low cost airline Easyjet. De luchthaven van Aqaba is verbonden met het busnetwerk, zodat je in twintig minuten in de stad bent. Uiteraard rijden er ook taxi’s. Als je geïnteresseerd bent in Aqaba, dan is Amman ook iets voor jou.

Top vluchten naar Aqaba

Vanuit Amsterdam Schiphol

Swiss
1 stop - 17u12
za 3 jun ma 12 jun
v.a. € 332 (p.p.)
Easyjet
1 stop - 15u25
ma 13 nov wo 22 nov
v.a. € 367 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Wizz
1 stop - 11u20
ma 25 dec do 4 jan
v.a. € 573 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Turkish Airlines
1 stop - 12u52
ma 13 nov za 18 nov
v.a. € 344 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Turkish Airlines
1 stop - 10u45
vr 20 okt vr 3 nov
v.a. € 368 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Aqaba en geniet van een heerlijke vakantie

Aqaba is een geliefde bestemming voor toeristen om naartoe te vliegen. Dit heeft natuurlijk een goede reden. Geniet bijvoorbeeld van de zon op een van de stranden en ga duiken tussen de koraalriffen. Daarnaast heeft Aqaba genoeg historische hotspots en maak je vanaf deze stad eenvoudig een dagtrip naar de bekende en prachtige rotsstad Petra.

Het gebied van Aqaba wordt al duizenden jaren bewoond, er zijn zelfs resten gevonden uit 4000 v.Chr. Door haar gunstige ligging is Aqaba al duizenden jaren een belangrijke handelsstad. Hierdoor vind je nog veel overblijfselen uit de Romeinse tijd. En ook ten tijde van de kruistochten was Aqaba belangrijk, er zijn nog vele gebouwen en vestingwerken die aan deze tijd herinneren.

Goedkope vliegtickets Aqaba: relaxen in Jordanië

Aqaba is een leuke stad in Jordanië en op te splitsen in een oud en een nieuw gedeelte, beide met hun eigen charmes. In het moderne gedeelte van de stad proef je goed de sfeer van het leven in de stad. Zo vind je hier verschillende marktjes waar de bewoners hun dagelijkse boodschappen doen. In het oude gedeelte vind je resten van de stad Ayla. Je kunt gewoon door deze ruïnes lopen.

Ook de omgeving van Aqaba is veelzijdig. Zo zijn hier vele resorts met mooie stranden. Onderneem daarnaast een dagtrip naar de rotsstad Petra of Wadi Rum, een vallei omringd met rotswanden.