Panorama

Goedkoop vliegen naar Kosovo

Budget vliegtickets Kosovo

Kosovo ligt in het hart van de Balkan en is een nog relatief onontdekte bestemming onder toeristen. Zonde, want met een bonte mix aan culturen en mooie natuur staat dit land garant voor een heerlijke vakantie of stedentrip naar bijvoorbeeld Pristina. Wil jij Kosovo ontdekken en vliegen naar dit land in het oosten van Europa? Vergelijk dan de budget vliegtickets naar Kosovo op Goedkopevliegtickets.nl.

Vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken er goedkope vluchten naar Kosovo. De hoofdstad van Kosovo is Pristina en dit is ook het enige internationale vliegveld in het land. Je reist altijd met een tussenstop en de vliegreis naar Kosovo bedraagt minimaal 4 uur. Wacht niet langer en boek nu jouw vliegticket voor een lage prijs naar Kosovo.

Populaire stad in Kosovo

Goedkope vluchten naar Kosovo

Het nog vrij onontdekte Kosovo is sinds 2008 een onafhankelijke staat. Wil je buiten de gebaande paden reizen, dan mag dit land zeker niet op je bucketlist ontbreken. Ontdek de hoofdstad Pristina met een aantal bezienswaardigheden en een speciale trekpleister, namelijk het “lelijkst gebouw ter wereld”; de Nationale Bibliotheek. Behalve Pristina moet je tijdens je verblijf ook zeker in Prizren geweest zijn. Deze sprookjesachtige stad laat de geschiedenis zien van het Ottomaanse Rijk. Vanaf de kalaja - een oud fort op een heuvel - heb je bovendien een prachtig uitzicht over heel Prizren.

Naast citytrippen biedt Kosovo genoeg natuur om te ontdekken. Zo is het Sargebergte 240.000 hectare groot en beslaat delen in zowel Noord-Macedonië, Albanië als Kosovo. Het is een van de grootste beschermde natuurgebieden van Europa. Beklim een van de dertig bergtoppen die soms een hoogte van meer dan 2500 meter kennen. Daarnaast zijn het natuurpark en de watervallen van Mirusha een bekende bezienswaardigheid in Kosovo. Dit park staat garant voor een fijne wandeling door ongerepte natuur.

Goedkoop vliegen naar Kosovo is zeer eenvoudig. Vergelijk alle lage prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een voordelige vlucht naar Kosovo die aan al jouw wensen voldoet.