Vergelijk vluchten naar Macedonië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets naar Macedonië

Macedonië is een perfecte bestemming voor je budget vliegreis. Het klimaat in het land is heerlijk, het land is prachtig en het is bovenal erg goedkoop. Ook de vliegtickets naar Macedonië kun je voor een lage prijs boeken. Vanuit Nederland kun je vliegen vanuit Amsterdam en Eindhoven. Ook gaan er vluchten uit Keulen, Brussel en Dusseldorf. Het is net iets minder dan drie uur vliegen naar Macedonië. Vergelijk de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor vliegtickets met een lage prijs.

Omdat Macedonië een steeds populairdere bestemming wordt voor mensen die een vliegreis binnen Europa boeken vliegen er ook veel airlines naar Macedonië. Zo gaan er vluchten van de budget airline Wizz Air naar Macedonië en gaan er ook veel vluchten van Austrian en Lufthansa. Een aanrader voor je vliegreis is de hoofdstad van Macedonië, Skopje. Deze prachtige moderne stad is zeker het bezoeken waard. Lijkt een vliegreis naar Macedonië je leuk? Kijk dan ook eens voor goedkope vliegtickets naar Athene of Istanbul.

Populaire steden in Macedonië

Mooi Macedonië

Macedonië is een prachtig bergachtig land. Groene weidse landschappen worden omringd door machtige bergpieken en meer dan eenderde van het land is bebost, wat het tot een prachtige bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers maakt. In het zuiden van het land heb je een heerlijk mediterraans klimaat. Je hebt daar ook meerdere resorts aan de zee waar je heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van de zon. 

Op cultureel gebied heeft Macedonië ook veel te bieden. Het geboorteland van Alexander de Grote staat vol prachtige historische gebouwen. Veel daarvan kun je terugzien in en rond de stad Ohrid. Deze stad is een prachtig overblijfsel uit de Byzantijnse tijd. Je hebt hier nog prachtige en goed bewaarde gebouwen en kerkjes. Ook is de Ottomaanse periode goed terug te zien door het land heen. Je ziet veel bouwwerken uit die tijd en de invloed die de Ottomanen op de architectuur hebben gehad. Kortom, Macedonië is een mooi vakantieland en de perfecte bestemming van je vliegreis.