Panorama

Vergelijk vluchten naar Macedonië

Goedkope vliegtickets naar Macedonië

Macedonië is een perfecte bestemming voor je budget vliegreis. Het klimaat is fantastisch, het land is prachtig en bovenal is alles erg goedkoop. Ook de vliegtickets naar Macedonië kun je voor een lage prijs boeken. Vanuit Nederland kun je goedkoop vliegen vanaf Amsterdam Schiphol en Eindhoven. Daarnaast gaan er voordelige vluchten uit Keulen, Brussel en Düsseldorf. Het is net iets minder dan drie uur vliegen naar Macedonië. Wil je zeker zijn van een vliegticket naar Macedonië voor de meest lage prijs? Vergelijk dan altijd de tarieven op Goedkopevliegtickets.nl

Omdat Macedonië een steeds populairdere bestemming wordt voor toeristen, bieden veel luchtvaartmaatschappijen een vlucht naar Macedonië aan. Zo zijn er vliegtickets van de low cost airline Wizz Air en van de vliegmaatschappijen Austrian en Lufthansa beschikbaar. Het handigste is om naar de hoofdstad Skopje te vliegen. Vanaf hier kun je een stedentrip of rondreis door Macedonië maken. Als je geïnteresseerd bent in Macedonië, dan zijn vliegtickets naar Belgrado en Tirana wellicht ook iets voor jou.

Vlieg naar het veelzijdige Macedonië

Macedonië is een prachtig bergachtig land. Groene weidse landschappen worden omringd door machtige bergpieken en meer dan eenderde van het land is bebost. Dit maakt Macedonië tot de perfecte bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. In het zuiden van Macedonië heerst een mediterraans klimaat. Hier liggen meerdere resorts aan de zee, dus ideaal voor een relaxte strandvakantie!

Cultuurliefhebber? Dan heeft Macedonië met haar hoofdstad Skopje ook veel te bieden. Het geboorteland van Alexander de Grote staat vol historische gebouwen. Veel daarvan vind je terug in en rond de stad Ohrid, een overblijfsel uit de Byzantijnse tijd met goed bewaarde gebouwen en kerkjes. Ook is de Ottomaanse periode is overal door het land goed terug te zien. Je ziet veel bouwwerken uit die tijd en de invloed die de Ottomanen op de architectuur hebben gehad. Kortom, Macedonië is een mooi vakantieland en de perfecte bestemming voor je vliegreis.