Vluchten Albanië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Albanië

Albanië is een nog onontdekte parel in Oost-Europa door toeristen. Het is een mooi en goedkoop vakantieland. Doordat het nog niet zo bekend is kan je voor een lage prijs vliegtickets naar Albanië. Het is iets meer dan twee en een half uur vliegen vanuit Nederland. Er gaan vanuit Nederland geen directe vluchten vanuit Amsterdam maar je kan wel direct vliegen vanuit Eindhoven. Er is maar een internationale luchthaven in Albanië, namelijk die van de hoofdstad Tirana. Naar deze stad kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken.

De low cost airline die naar Albanië vliegt is Wizz. Ook kan je vliegen met een luchtvaartmaatschappij zoals Austrian of Lufthansa. Vergelijk altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste aanbiedingen en boek direct je goedkope vliegtickets naar Albanië. Lijkt Albanië je leuk? Kijk dan ook een naar Budapest en Praag.

Populaire steden in Albanië

Prachtig Albanië

Albanië is een mooi en nog onontdekt land. Het heeft prachtige steden met leuke historie, prachtige natuur en ligt heerlijk aan de Ionische en Adriatische Zee. Het is een mooie bestemming voor je vliegreis. Albanië heeft een mediterraans klimaat. Het is er het hele jaar door dus lekker weer. Vanaf mei tot oktober is het een zeer goede bestemming voor een strandvakantie. In het voor- en najaar is het goed weer voor een korte vliegreis.

Albanië is ook perfect voor een budgetvakantie. Doordat Albanië een eigen munteenheid heeft is alles erg goedkoop in vergelijking met andere Europese landen. Je kan er dus als een spreekwoordelijke god in Frankrijk leven. Voor natuurliefhebbers en wandelaars is Albanië ook een prachtige bestemming. Er zijn veel uitgestrekte natuurgebieden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Albanië heeft ook prachtige stranden waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Wacht niet langer en boek nu een vliegreis naar Albanië.