Vluchten naar Kreta

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Kreta

Kreta is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Europa. Dit is ook niet gek, je hebt er prachtige stranden, een rijke historie en heerlijk eten. Het is een heerlijke bestemming van je vliegreis. Het is iets meer dan drie uur vliegen naar Kreta, voor vluchten naar Kreta kun je goedkope vliegtickets boeken. Er gaan directe vluchten vanuit bijvoorbeeld Amsterdam. Vergelijk altijd de prijs van vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals op vliegtickets voor je vliegreis naar Kreta.

De meeste vluchten naar Kreta gaan naar de stad Heraklion. Omdat Kreta zo'n geliefde bestemming is vliegen er veel budget airlines naar Kreta. Bij deze budget airlines kun je goedkope vliegtickets boeken. Zo kun je tickets boeken bij Transavia, Ryanair en Corendon. Vanuit de luchthaven van Kreta gaan er bussen richting de stad. Als je in een resort op Kreta zit zetten die meestal shuttlebussen in om je op te halen vanaf de luchthaven en je naar het resort te brengen. Je kunt ook auto's huren op de luchthaven. Lijkt Kreta je leuk? Kijk dan ook eens voor een vliegreis naar Athene.

Populaire steden in Kreta

Kreta

Kreta is een prachtig vakantie-eiland. Een vakantie daar zal als een droom aanvoelen en je zult terug blijven willen komen. Het eiland heeft prachtige en afwisselende natuur, indrukwekkende kloven, bergen en vlaktes. Het eiland is geliefd en beroemd om zijn mooie stranden, traditionele dorpjes en steden. Het eiland kent ook een rijk en historisch verleden. Ga bijvoorbeeld op bezoek bij de ruïnes van het paleis van Knossos en het paleis van Festos.

Op Kreta kun je ook heerlijk eten, je hebt er veel traditionele tavernes waar je heerlijke Kretenzische specialiteiten kunt proeven. Dit is ook nog eens redelijk goedkoop! De inwoners van Kreta staan ook bekend om hun gastvrijheid, wat het verblijf op Kreta een stuk aangenamer maakt. Wat ook een voordeel is aan een vakantie naar Kreta is de toeristische infrastructuur en het aanbod van accommodaties. Je reist erg gemakkelijk het eiland over en voor ieder budget is er wel iets te vinden.