Vliegtickets naar Griekenland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vluchten Griekenland

Griekenland is misschien wel het meest veelzijdige vakantieland van Europa. Het heeft talloze zonovergoten eilanden met parelwitte stranden en een hele rijke historie. Bezoek Athene, de hoofdstad en de geboorteplaats van de democratie waar je vanaf de Akropolis prachtig uitzicht hebt over de hele stad. Of ga op vliegreis naar Thessaloniki waar je kunt genieten van het strand, de zon en de cultuur. Omdat dit zo'n populaire bestemming is zijn er veel low budget airlines die naar Griekenland vliegen zoals Transavia, Ryanair. Hierdoor kan je voor een lage prijs vliegtickets naar Griekenland boeken. Vergelijk hier de prijzen voor je vliegreis naar Griekenland en boek je goedkope vliegtickets. 

Je kan naar Griekenland vliegen vanuit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. De vliegtickets vanuit Eindhoven en Rotterdam zijn meestal goedkoper dan een vlucht uit Amsterdam. Ook zijn de luchthavens van Eindhoven en Rotterdam een stuk kleiner en rustiger dan Amsterdam, waardoor alles soms een stuk sneller gaat. 

 

Populaire steden in Griekenland

De Griekse cultuur en het klimaat

De Grieken zijn een ontspannen volk wat snapt wat genieten is. In de warme zomermaanden houden de Grieken siësta tussen twee en zeven. Griekenland zelf ik ook zeer veelzijdig. Bezoek historische monumenten van de oude Grieken, geniet van de mooie flora en fauna die Griekenland rijk is, ga zonnen op mooie stranden, zwemmen in van de idyllische baaien en bezoek een van de authentieke Griekse bergdorpjes. In Griekenland kan het allemaal!

In het grootste gedeelte van Griekenland heb je net als in Italië en Spanje een mediterraan klimaat. Heerlijk warme zomers en milde winters. Door dit klimaat maakt het Griekenland uitermate geschikt voor een vakantie naar de zon in de zomer. Ga naar een van Griekenlands vele badplaatsen en geniet! Door het klimaat is Griekenland ook top voor een vliegreis in het voor- of najaar. Vaak hoef je dan je jas niet eens mee te nemen!