Panorama

Corendon vluchten

Corendon

Goedkope vliegtickets van de luchtvaartmaatschappij Corendon zijn zo gevonden op Goedkopevliegtickets.nl. Deze chartermaatschappij voert vluchten uit vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Maastricht en Brussel naar populaire Turkse bestemmingen en andere zonnige oorden.

Heb je een voordelige vlucht bij Corendon gevonden, dan kun je aan boord genieten van entertainment via het onboard-internet. Laat je kinderen een spelletje spelen of lees de krant. Je hebt toegang tot televisieseries, films, de nieuwtjes van Cor & Don en filmpjes en het magazine van Quest. Ook kun je tegen betaling op je goedkope vlucht van Corendon gebruik maken van de buy on board service. Zo geniet je van diverse drankjes, koude en warme snacks en lekkere broodjes.

Corendon

Vlieg met Corendon

Corendon profileert zich als Nederlands-Turkse budgetmaatschappij en het hoofdkantoor is gevestigd op Antalya Airport. In Nederland staat het hoofdkantoor in Lijnden. Corendon is opgericht in 2005 en is onderdeel van de Corendon Group. Hieronder valt ook de chartermaatschappij Corendon Dutch Airlines. Tezamen voeren Corendon en Corendon Dutch Airlines low cost vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Reis je vaker met Corendon, dan is het frequent-flyer programma iets voor jou. Dit is een gratis puntenspaarsysteem waarmee je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies spaart. Met een budget ticket van Corendon is er één reisklasse beschikbaar. Het is soms wel mogelijk om een zitplaats met extra beenruimte te boeken. Aan boord kun je tegen betaling lekkere drankjes en snacks bestellen. Moet je wat langer vliegen, dan is er een in-flightentertainment-systeem aan boord. Via het wifi-systeem aan boord kun je dan via je tablet of smartphone een film kijken, een boek lezen of muziek luisteren.

Corendon en de vele zonnige bestemmingen

Ben je op zoek naar budget vliegtickets naar Turkije, dan heb je grote kans dat je bij Corendon uitkomt. Deze vliegmaatschappij biedt namelijk vooral vluchten voor een lage prijs naar Turkse bestemmingen aan zoals Antalya en Izmir, maar ook voordelige tickets naar bijvoorbeeld Bulgarije, Gambia, Griekenland, Israël, Marokko, Portugal, Tunesië en zelfs Dubai.

Boek nu je vlucht van Corendon op Goedkopevliegtickets.nl

De beste vluchten van Corendon voor de meest lage prijs vind je op Goedkopevliegtickets.nl. Zoek snel je bestemming, vergelijk de tarieven en je vindt altijd een goedkoop Corendon vliegticket dat past bij het budget dat jij voor ogen hebt.