Panorama

Vliegtickets Libië

Voordelige vluchten naar Libië vergelijken

Zoek je voordelige vluchten naar Libië omdat je bent van een hulporganisatie, familie wilt bezoeken of op zakenreis gaat? Vergelijk dan de prijzen voor een goedkoop vliegticket naar Tripoli, de hoofdstad van Libië. Neem hierbij altijd de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in acht, want de veiligheidssituatie in het land kan nogal verschillen.

Wil je naar Libië vliegen, win dan overal waar het kan advies in. Wil je daarna een vliegticket voor een lage prijs naar Libië aanschaffen van bijvoorbeeld Tunisair of Lufthansa? Dan zijn er tickets voor een lage prijs beschikbaar vanaf Düsseldorf.

Populaire stad in Libië

Met het vliegtuig naar Libië

Wil je met het vliegtuig naar Libië, dan gaat de reis veelal naar de hoofdstad Tripoli. Houd er rekening mee dat er veel geweld plaatsvindt. Laat je dus altijd goed informeren als je je moet verplaatsen door dit land. Blijf tijdens een zakenafspraak altijd beleefd en kleed je netjes.

Libië staat vooral bekend om de onveilige situatie in het land. Een groot deel van de bevolking is daarom afhankelijk van hulporganisaties. Mocht het ooit weer rustiger worden in het land, dan kun je een van de Romeinse of Griekse bouwwerken bezoeken en muurtekeningen bewonderen. Het grootste deel van Libië bestaat uit woestijnen en aan de kustlijn vind je zandstranden.

Zoek je goedkope vluchten naar Libië, vergelijk dan de prijzen. Raadpleeg altijd eerst advies voordat je naar dit land vliegt.