Panorama

Vliegtickets Tripoli, Libië

Vergelijk de vliegtickets naar Tripoli

Ben je op zoek naar voordelige vluchten naar Tripoli, bijvoorbeeld voor familiebezoek, een zakenreis of om hulp te verlenen? Zoek dan een goedkoop vliegticket naar de hoofdstad van Libië van bijvoorbeeld Lufthansa of Tunisair op Goedkopevliegtickets.nl. Houd er rekening mee dat de situatie in Libië steeds meer verslechtert en het niet altijd veilig is om hier naartoe te reizen.

Moet je toch dringend naar Tripoli vliegen, raadpleeg dan altijd eerst het advies op de website van het Ministerie voor Buitenlandse zaken en de Nederlandse Ambassade in Tripoli. Ben je eenmaal op zoek naar een vliegticket naar Tripoli voor een lage prijs, dan vertrekken er vluchten vanaf Düsseldorf. Je hebt minimaal drie tussenstops, waardoor de reistijd sowieso 42 uur bedraagt.

Vliegen naar Tripoli, de hoofdstad van Libië

Tripoli is de hoofdstad van Libië en had ooit de bijnaam “Witte Bruid van de Middellandse Zee”. Veel van het historische erfgoed is behouden, zoals de Gurgi Moskee en het Jamahiriyyah Museum dat de geschiedenis van Libië toont.

Libië wordt omringd door landen als Egypte, Algerije, Niger, Soedan en Tsjaad. Het gehele land - inclusief de hoofdstad Tripoli - kent vooral geweld. Veel mensen vluchten daarom uit Tripoli. Ben je van een hulporganisatie of ga je zakendoen in Libië, dan ben je wellicht op zoek naar een goedkoop vliegticket. Win vanwege de veiligheidssituatie in dit land altijd eerst advies in voordat je er naartoe vliegt.

Vergelijk vliegtickets naar Tripoli

Als de situatie in het land het weer toelaat, kun je naar Tripoli reizen om Libië te verkennen. Het land is vooral bekend vanwege de Romeinse en Griekse ruïnes en de Sahara. Leptis Magna is de grootste Romeinse stad in Libië.

De luchthaven van Tripoli is Tripoli International Airport. Vanaf hier vertrekken er lijnvluchten richting Algiers, Jeddah, Johannesburg, Cairo en Tunis.

Wil je op zakenreis, familiebezoek of als hulporganisatie goedkoop vliegen naar Tripoli, vergelijk dan de lage prijzen.