Panorama

Goedkope vluchten Mauritius

Vliegtickets naar Mauritius voor een lage prijs

Zeg je Mauritius, dan zeg je tropisch vakantieoord. Het is dan ook niet gek dat vele luchtvaartmaatschappijen vliegtickets voor een zo laag mogelijke prijs naar Mauritius aanbieden. Dit vulkanische eiland behoort tot het continent Afrika en ligt in de Indische Oceaan, ten oosten van het eiland Madagaskar.

Ben je op zoek naar mogelijkheden voor goedkoop vliegen naar Mauritius? Dan hoef je gelukkig niet verder te zoeken. Op Goedkopevliegtickets.nl vind je namelijk een groot aanbod van voordelige vluchten naar Mauritius om te vergelijken. De vliegreis vanaf Amsterdam Schiphol duurt iets minder dan 16 uur. Je komt dan aan op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, op 50 kilometer afstand van de hoofdstad Port Louis.

Onder andere de vliegmaatschappijen Emirates, KLM en Turkish Airlines bieden goedkope vliegtickets naar Mauritius vanuit Nederland aan. Ook zijn er vluchten voor een lage prijs mogelijk vanaf de luchthavens van Brussel en Düsseldorf. Houd wel altijd rekening met een overstap als je naar Mauritius vliegt.

Populaire stad in Mauritius

Vlieg naar Mauritius voor een paradijselijke vakantie

Dankzij de paradijselijke witte zandstranden staat Mauritius vooral bekend als “honeymoonbestemming”. Maar ook met je gezin of alleen kun je je hier prima vermaken. Behalve op het strand kom je tot rust in de natuur in het zuidwesten van het land. Bezoek bijvoorbeeld de Charamelwatervallen en “the seven coloured earth”, een natuurfenomeen waarbij er elk moment van de dag een ander uniek kleurenpatroon ontstaat.

Wil je wat meer actie dan strand of natuur, dan staan de stadjes van Mauritius garant voor een leuke dag. Zo vind je lokale markten en winkels in Grand Baie en de hoofdstad Port Louis. Ben je geïnteresseerd in de lokale cultuur van het eiland en het Hindoeïsme dan is het Ganga Talao een aanrader. Dit kratermeer is een Hindoeheiligdom vanwege de verschillende tempels rondom het meer. Verder moet je tijdens je verblijf op Mauritius eens gesnorkeld of gedoken hebben, de onderwaterwereld is hier werkelijk waanzinnig.

Op zoek naar een vliegticket naar Mauritius voor een bepaald budget? Bekijk dan de tarieven van verschillende airlines die vluchten naar Mauritius voor een lage prijs aanbieden.