Panorama

Vliegtickets naar Nepal

Goedkope vluchten naar Nepal

Nepal is een uniek land tussen India en Tibet en een perfecte bestemming voor een vliegreis voor backpackers. Er zijn relatief goedkope vluchten naar Nepal beschikbaar zodat je altijd een vliegticket voor een lage prijs vindt. Zowel vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel als Düsseldorf zijn er voordelige vluchten beschikbaar. Je komt dan aan in de hoofdstad Kathmandu. De reistijd bedraagt ongeveer 15 uur.

Met veel luchtvaartmaatschappijen kun je goedkoop vliegen naar Nepal. Denk bijvoorbeeld aan Qatar Airways, Emirates en KLM. Vergelijk snel de prijzen van vluchten naar Nepal op Goedkopevliegtickets.nl. Zo ben je er altijd van gegarandeerd dat je een voordelig ticket naar Nepal in je bezit hebt.

Populaire stad in Nepal

Vlieg naar Nepal voor de bijzondere natuur en cultuur

Nepal is een populaire bestemming voor backpackers. Ben je op zoek naar tropische eilanden en fantastische stranden, dan is Nepal wellicht niet jouw ding. Al jaren vliegen hier namelijk reizigers naartoe voor de cultuur en het avontuur. Denk aan de Kathmanduvallei, de tempels in Bhaktapur of het bijzondere Himalayagebergte.

Nepal ligt tussen India en Tibet en heeft voor aan natuurliefhebbers enorm veel te bieden. Wat dacht je van de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya en het andere uiterste: subtropische bossen? Bezoek oude koningssteden als Bhaktapur en de hoofdstad Kathmandu en reis af naar Lumbini, de geboorteplaats van Boeddha. Ook het uitzicht op de Mount Everest is tijdens jouw reis door Nepal niet te missen.

Op zoek naar een vlucht naar Nepal voor een bepaald budget? Vergelijk dan snel de lage tarieven van verschillende airlines. Op die manier vind je altijd het meest goedkoopste vliegticket naar Nepal.