Vergelijk vluchten naar India

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar India

India is een prachtig tot de verbeelding sprekend land. Het is een van de dichtstbevolkste landen ter wereld en heeft al eeuwenlang een prachtige eigen cultuur. Je kunt voor een lage prijs vliegtickets naar India boeken. Je zult naar India bijna altijd moeten vliegen met een overstap, dit is vaak ook een stuk goedkoper, je kan honderden euro's besparen! Kijk daarom altijd op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals en boek voor een lage prijs vliegtickets naar steden in India zoals Mumbai of Delhi.

Er gaan vluchten uit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf naar India, soms kan je ook vliegen vanuit Eindhoven. Deze vluchten worden door verschillende airlines verzorgd zoals bijvoorbeeld Swiss, Lufthansa, Air France of KLM. Het is rond de elf uur vliegen naar India. Veel luchthavens in India zijn erg modern, maar de verbinden met de dichtstbijzijnde stad kan soms erg slecht zijn. Zoek dit altijd goed uit voor je vliegtickets boekt!

Populaire steden in India

India

In India valt genoeg te beleven. Het is een prachtig en groot land wat al duizenden jaren bestaat. Dit is terug te zien in de cultuur en de bouwwerken van het land, deze zijn uniek! Wist je bijvoorbeeld dat de koe een heilig dier is in India? Koeien kunnen doen wat ze willen, als ze op bijvoorbeeld de autoweg lopen zal iedereen er netjes omheen rijden, het is de normaalste zaak van de wereld. Ook is het mogelijk dat je tram of trein wat later is. Waarom? Er lag een koe op het spoor, dan wacht men in India netjes tot het beest uit zichzelf weer weggelopen is.

India heeft drukke, mooie, oude steden zoals Mumbai en Delhi maar ook uitgestrekte natuurgebieden en stranden. Er is dus voor iedereen wat te beleven. Denk eens aan een bezoek aan de Agra en de Taj Mahal of kom tot rust in Kerala, wat de bijnaam 'Gods own country' heeft. India is een uniek land waar iedereen eigenlijk minstens een keer in zijn leven geweest moet zijn. Wacht niet langer en boek nu je vliegreis naar India!