Panorama

Vergelijk vluchten naar India

Goedkoop vliegen naar India

India is een prachtig en tot de verbeelding sprekend land. Het is een van de dichtstbevolkte landen ter wereld en heeft al eeuwenlang een eigen cultuur. Naar India zijn er voor een lage prijs vliegtickets beschikbaar. Vanwege de lange reistijd van ongeveer elf uur vliegen de low cost airlines hier niet naartoe, maar er zijn genoeg luchtvaartmaatschappijen die voordelige vliegtickets naar India aanbieden. Vergelijk bijvoorbeeld de prijzen van de vliegmaatschappijen KLM, Lufthansa of Swiss. Wist je overigens dat goedkoop vliegen naar India een stuk eenvoudiger wordt als je reist met een overstap? Je kan dan tot honderden euro’s besparen! Kijk daarom altijd op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vliegticket naar India voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Veel luchthavens in India zoals Mumbai of Delhi zijn zeer modern. Echter kan de verbinding naar jouw verblijfplaats in India soms wat slecht zijn. Zoek daarom voordat je een goedkoop vliegticket naar India boekt altijd uit hoe je het snelste op je plek van bestemming komt.

Vlieg naar India en ontdek de vele hoogtepunten

India is echt een land van contracten met een bijzondere cultuur en fantastisch eten. Het noorden van het land is bergachtig en hier bevinden zich vele hoogtepunten. Maar India staat natuurlijk het meest bekend om de indrukwekkende Taj Mahal, een van de zeven wereldwonderen. En wist je dat de koe een heilig dier is in India? Koeien kunnen “doen wat ze willen”. Als ze op een autoweg lopen zal iedereen er netjes omheen rijden.

India heeft historische metropolen zoals Mumbai en Delhi, maar ook uitgestrekte natuurgebieden en stranden. Reis zeker af naar het dorp Hampi met oude tempels, ruïnes en een echte backpackerssfeer. Beklim de zeshonderd treden van de Hanuman tempel en bewonder en mooie uitzicht over Hampi. In Kerala geniet je van een relaxed leven, de chaos en drukte van de Indiase steden lijken hier zeer ver weg. Ontspan op het strand, bewonder de watervallen en maak een tocht met een houseboat.