Vergelijk vliegtickets naar Noorwegen

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Noorwegen

Noorwegen is werkelijk een prachtig land met een unieke natuur. En het is erg dichtbij. In anderhalf uur vlieg je al naar de hoofdstad van Noorwegen, Oslo! Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam en Eindhoven. Ook gaan er vluchten vanuit Brussel. Voor deze vluchten kan je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Het is altijd handig de prijzen van de vluchten naar Noorwegen te vergelijken op Goedkopevliegtickets.nl, doordat de prijzen van de vliegtickets zo dicht bij elkaar zitten moet je ook rekening houden met de reiskosten naar de luchthaven toe!

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen richting Noorwegen. Hieronder ook een aantal low cost airlines, waar je voor een lage prijs vliegtickets bij kunt boeken, zoals Eurowings en Ryanair. Noorwegen is een rijk en modern land, dat zie je ook terug in de luchthavens. Alle luchthavens zijn goed onderhouden en het openbaar vervoer richting de nabijgelegen steden is goed geregeld. Lijkt Noorwegen je leuk? Kijk dan ook eens naar de Zweedse steden Stockholm en Gotenburg

Populaire steden in Noorwegen

Noorwegen

In dit diverse land is er voor iedereen wel wat te doen. Het is een land vol prachtige natuur met een rijke historie en cultuur. Door de woestheid van het land zijn er behalve Oslo geen echte grote steden. De meeste steden en dorpjes in Noorwegen zijn knus en erg leuk om te bezoeken. Oslo is de grootste stad van het land en de regio Oslo de dichtstbevolkte van het land. Het is een zeer moderne stad waar veel te doen is, er zijn veel musea en bezienswaardigheden en dat allemaal op een steenworp afstand van de ongerepte natuur.

Noorwegen heeft vele prachtige natuurgebieden, iedere liefhebber van de natuur en iedere wandelaar moet hier minstens een keer in zijn leven geweest zijn. Tromso wordt ook wel de hoofdstad van de Noordpool genoemd. Je hebt hier het prachtige Noorderlicht, je kunt gaan walvis spotten op de zee en je hebt hier de middernachtzon. Ook is de natuur in de omgeving fenomenaal. Iets wat je ook zeker een keer moet doen als je naar Noorwegen gaat is het beklimmen van een gletsjer, dit is een prachtige ervaring.