Vluchten naar Zweden

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Zweden

Zweden is mooi land vol prachtige natuur en moderne steden. De belangrijkste steden in Zweden zoals Stockholm en Gotenburg zijn ongeveer anderhalf tot twee uur vliegen. Naar deze steden kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Er gaan vluchten naar Zweden vanuit Amsterdam, Brussel, Eindhoven, Dusseldorf en Keulen. De prijzen van deze vluchten liggen dicht bij elkaar. Dus het is slim de prijzen te vergelijken en ook rekening te houden met je reiskosten naar de luchthaven. 

Zweden is een modern land met een goede infrastructuur. Alle vliegvelden staan daarom in goede verbinding met het openbaar vervoersnetwerk van de dichtstbijzijnde stad. Zo reis je makkelijk van de luchthaven naar je bestemming. Je kan met verschillende airlines naar Zweden vliegen. Zo worden vluchten verzorgd door airlines als KLM, Air France, Brussels Airlines en SAS. Bij deze en nog veel meer aanbieders kan je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Vergelijk de actuele prijzen op Goedkopevliegtickets.nl.

Populaire steden in Zweden

Ontdek Zweden

Zweden is een prachtig Scandinavisch land. In de zomer heb je in het zuiden van Zweden aangenomen temperaturen en dit is dan ook een zeer geschikte bestemming voor je zomervakantie. In het voor- en najaar en de winter wordt het een stuk kouder in Zweden. Door de vele bergen zijn er verschillende wintersportbestemmingen in Zweden, waar je gemakkelijk vanuit een van de luchthavens naartoe reist. Kortom, het is een land wat het hele jaar door zeer geschikt is om op vakantie te gaan.

Zweden is ook voor wandelaars en natuurliefhebbers een waar paradijs op aarde. In het noorden van Zweden kan je het noorderlicht bewonderen, wandelen daar de prachtige bergen, als je geluk hebt kun je zelfs wilde elanden tegenkomen! Het zuiden van Zweden is iets minder bergachtig dan het noorden maar er zijn genoeg prachtige natuurgebieden die het bezoeken waard zijn! Ook de Zweedse steden zijn uniek. Deze zijn allemaal hartstikke modern met een prachtig historisch hart, wat goed bewaard is gebleven en onderhouden wordt. Dus wacht niet langer en boek nu je vliegreis naar Zweden!