Panorama

Vluchten naar Zweden

Goedkope vluchten naar Zweden

Zweden is een prachtig land en biedt net als Noorwegen en Finland een unieke natuur en moderne steden. Vanaf Amsterdam Schiphol is het anderhalf uur tot twee uur vliegen naar een Zweedse stad zoals Stockholm of Gotenburg. Naar deze steden zijn er goedkope vliegtickets beschikbaar. De prijzen van de vluchten die zowel vertrekken vanaf Amsterdam, Brussel, Eindhoven, Düsseldorf als Keulen liggen relatief dicht bij elkaar. Vergelijk dus altijd de tarieven voor budget tickets naar Zweden en houd hierbij ook rekening met je reiskosten van en naar de luchthaven.

Het Scandinavische Zweden is een modern land en heeft een goede infrastructuur. Alle vliegvelden hebben een prima verbinding met het openbaar vervoersnetwerk van de dichtstbijzijnde stad. Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen op Zweden. Onder andere KLM, Air France, Brussels Airlines en de low cost airline Ryanair bieden tickets naar verschillende Zweedse bestemmingen aan.

Vlieg naar Zweden: zon, wintersport en moderne steden

Vlieg je naar Zweden, dan vlieg je naar een bijzonder en prachtig Scandinavisch land. In de zomer is de temperatuur hier zeer aangenaam wat Zweden tot een fijne bestemming voor je zomervakantie maakt. In het voor- en najaar en in de winter is het een stuk kouder. Dan staan de vele wintersportgebieden van Zweden tot je dienst. Je reist hier vanaf de verschillende luchthavens bovendien snel en eenvoudig naartoe. Kortom: Zweden is een land wat het hele jaar door geschikt is voor een heerlijke vakantie.

Natuurliefhebber? Wandelaar? Rustliefhebber? Ook dan is Zweden uitermate geschikt. Wandel door de bergen in het noorden en wellicht kun je het noorderlicht bewonderen. En als je geluk hebt kom je hier zelfs wilde elanden tegen. Het zuiden van Zweden is iets minder bergachtig, maar ook hier vind je genoeg gebieden om te genieten van de prachtige natuur. Breng daarnaast een bezoek aan een van de Zweedse steden zoals Stockholm, Helsingborg of Malmö. Dit zijn moderne steden met een historisch stadshart wat goed bewaard is gebleven en nog altijd onderhouden wordt.

Wacht niet langer en boek nu jouw goedkope vliegreis naar Zweden! Vergelijk snel alle tarieven van de (low cost) airlines die naar Zweden vliegen. Zo weet je zeker dat je altijd een voordelig ticket naar Zweden hebt voor een lage prijs.