Goedkope vluchten naar Finland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vluchten naar Finland

Finland is een van de parels van Scandinavië. Door haar klimaat is het zowel in de winter- als in de zomermaanden een heerlijke bestemming voor je vliegreis. Er gaan vanuit Amsterdam, Eindhoven, Brussel, Dusseldorf en Keulen directe vluchten naar Finland. Omdat er zo veel vluchten gaan kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Vergelijk altijd de prijsen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals! Naar Finland is het ongeveer twee tot vier uur vliegen. 

De gemiddelde luchthaven in Finland is erg modern. Zoals bijvoorbeeld die van Helsinki of Tampere. De verbinding met de steden is goed geregeld. Er vliegen veel vliegmaatschappijen naar Finland. Zoals Air Baltic, Finnair en SAS. Bij al deze airlines kan je voor een lage prijs vliegtickets naar Finland boeken. Wacht niet langer en boek nu je vliegreis naar Finland en laat de voorpret beginnen.

Populaire steden in Finland

Finland

Finland is een prachtig en divers vakantieland. Voor jong en oud is er genoeg te doen. Omdat Finland zo noordelijk ligt is het in de zomer bijna de hele dag licht! In de winter is Finland daar haar vele bergen een erg geschikt land om te gaan wintersporten. Vanuit alle luchthavens kom je gemakkelijk bij een van de vele skigebieden. Vaak rijden er tourbussen van en naar de gebieden. Ook de natuur in Finland is prachtig. Een rondreis door Lapland mag eigenlijk niet ontbreken aan je bezoek aan Finland.

De Finse steden zijn ook zeer leuk om te bezoeken. Helsinki is veruit de grootste stad van het land. De meeste steden zijn relatief klein en erg knus. Toch valt er genoeg te doen. Vaak bestaan deze steden al honderden jaren waardoor er op historisch en cultuur gebied veel te beleven valt. Gebouwen zijn gebouwd in een unieke bouwstijl die als focus heeft het isoleren van de gebouwen tegen de kou. Hierdoor zijn ze gebouwd in een stijl die je nergens anders in Europa tegenkomt. Ook de Finse keuken is een leuke ontdekking. Er zijn gerechten die je nergens anders op de wereld tegenkomt.