Goedkope vluchten naar Oekraïne

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vluchten naar Oekraïne

Oekraïne is een leuk en nog relatief onontdekt vakantieland wat perfect is voor een budget vliegreis omdat je hier goedkope vliegtickets voor kunt boeken. Er gaan directe vluchten naar Oekraïne vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf. Ook kun je indirect vliegen vanuit de luchthaven van Eindhoven en de luchthaven van Keulen. Dit is vaak wel een stuk prijziger. Vergelijk de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Zo kun je tot wel honderd euro besparen op vliegtickets naar Oekraïne.

De meeste airlines die naar Oekraïne vliegen, vliegen naar de hoofdstad Kiev. Dit zijn airlines als KLM, Air Asia, Ukraine International Airlines en Air Baltic. Zoek goed uit hoe je van de luchthaven naar je bestemming komt in Oekraïne. Sommige luchthavens zijn niet of erg slecht verbonden met het openbaar vervoer. In Kiev is het goed geregeld maar elders kan het niet zo zijn. Lijkt Oekraïne je een leuk vakantieland? Neem dan ook eens een kijkje voor goedkope vliegtickets naar Zagrab of Skopje.

Populaire steden in Oekraïne

Oekraïne

Oekraïne is het grootste land van Europa. De hoofdstad Kiev staat vol met prachtige, historische monumenten. Ook heb je een prachtig uitzicht over de rivier de Dnjepr. Ook is Oekraïne wereldberoemd door Tsjernobyl, een unieke ervaring is een bezoek aan deze spookstad, en dit kon ook als je op vliegreis naar Oekraïne gaat. Naast prachtige historische monumenten staat Oekraïne ook vol met imposante orthodoxe kathedralen. Deze kathedralen zijn meestal prachtig versierd en zullen zeker indruk op je maken.

Oekraïne heeft ook veel uitgestrekte bossen waar hier een daar ruïnes van oude kastelen en burchten gevonden kunnen worden. Het is een heerlijk vakantieland voor natuurliefhebbers en wandelaars. De steden van Oekraïne zijn modern en erg leuk om te bezoeken. Oekraïne is ook een erg goedkoop land. Het heeft een andere munteenheid en daarom kunnen wij er als West-Europeanen relatief goedkoop op vakantie. Het is dus de perfecte bestemming voor je budget vliegreis.