Panorama

Goedkope vluchten naar Oekraïne

Goedkope vluchten naar Oekraïne

Oekraïne is een nog relatief onontdekt vakantieland in Oost-Europa. Omdat je hier goedkope vliegtickets naar kunt boeken, is het een uitstekende bestemming voor je budget vliegreis. Vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf zijn er rechtstreekse vluchten naar Oekraïne beschikbaar. Vanuit Eindhoven en Keulen kun je reizen met een overstap. Dit is vaak wel een stuk duurder. Vergelijk daarom de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je altijd een voordelig vliegticket naar Oekraïne en kun je tot wel honderden euro’s besparen.

Goedkoop vliegen naar Oekraïne is zeer eenvoudig. Onder andere de low cost airline Ryanair en de luchtvaartmaatschappijen KLM, Air Asia en Ukraine International Airlines bieden vluchten voor een lage prijs naar Oekraïne aan. Zoek goed uit hoe je vanaf de luchthaven naar je verblijfplaats in Oekraïne reist. Het vliegveld van Kiev is bijvoorbeeld wel goed verbonden met het openbaar vervoer, maar dit geldt misschien niet voor andere luchthavens. Als je geïnteresseerd bent in Oekraïne, dan zijn andere Oost-Europese steden zoals Zagreb en Skopje ook iets voor jou.

Populaire stad in Oekraïne

Vergelijk tickets naar Oekraïne: natuur, cultuur en steden

Oekraïne is na Rusland het grootste land van Europa. De hoofdstad Kiev staat vol met historische monumenten. Ook heb je een prachtig uitzicht over de rivier de Dnjepr. Daarnaast is Oekraïne wereldberoemd door Tsjernobyl. Als je naar Oekraïne vliegt, dan mag een bezoek aan deze spookstad niet ontbreken. Naast vele historische monumenten staat het Oost-Europese land vol met orthodoxe kathedralen die meestal prachtig zijn versierd.

Houd je van natuur, dan ben je in Oekraïne aan het juiste adres. Maak een wandel- of fietstocht door de uitgestrekte bossen waar je ook ruïnes van oude kastelen en burchten vindt. Daarnaast is een stedentrip naar Oekraïne zeker mogelijk. Reis hiervoor bijvoorbeeld af naar de hoofdstad Kiev of de “onontdekte parel” Charkov. Bovendien is het leven Oekraïne vanwege de andere munteenheid nog relatief goedkoop. Hierdoor kunnen wij er als West-Europeanen nog redelijk voordelig naartoe op vakantie. Oekraïne is dus de perfecte bestemming voor een budget vliegreis.

Vergelijk snel alle goedkope vliegtickets naar Oekraïne en geniet van een heerlijke stedentrip of vakantie!