Panorama

Goedkoop naar Kiev

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Kiev

Kiev is de hoofdstad van Oekraïne en de belangrijkste stad van het land. Je kunt voor een lage prijs vliegtickets naar Kiev boeken. Vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf gaan er rechtstreekse vluchten en vanuit Eindhoven en Keulen vlieg je met een overstap naar de Oekraïense hoofdstad. De reistijd naar Kiev bedraagt met het vliegtuig iets minder dan drie uur.

Wil je naar Kiev, vergelijk dan altijd de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Zo bieden onder andere de low cost airline Ryanair en de vliegmaatschappij KLM voordelige tickets naar Kiev aan. Na aankomst op luchthaven Kiev Borispol reis je eenvoudig met de bus of trein naar het centrum van de stad. Ben je geïnteresseerd in Kiev, kijk dan ook eens voor goedkope vliegtickets naar andere Oost-Europese hoofdsteden zoals Sofia en Belgrado.

Top vluchten naar Kiev - Borispol

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 2u52
za 16 apr ma 18 apr
v.a. € 231 (p.p.)
Ukraine International Airlines
Direct - 2u57
do 10 feb do 17 feb
v.a. € 263 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf Weeze

Ryanair
Direct - 2u55
do 10 feb do 17 feb
v.a. € 20 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Ukraine International Airlines
Direct - 2u52
ma 20 jun za 25 jun
v.a. € 193 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Eurowings
Direct - 2u42
zo 12 jun zo 19 jun
v.a. € 96 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Kiev en ontdek de rijke geschiedenis

Kiev is een leuke stad en ligt tussen de rivier de Dnjepr. De Oekraïense hoofdstad kent een lange geschiedenis en is naar alle waarschijnlijkheid in 900 door de Vikingen gesticht. Kiev beleefde zijn hoogtepunt tussen de jaren 990 en 1150. In 1240 werd de stad gelijk gemaakt door de Mongolen. Na 1991 werd Oekraïne onafhankelijk van Rusland en groeide Kiev uit tot een aantrekkelijke stad. 

Veel jongeren vliegen naar Kiev vanwege het bruisende uitgaansleven dat bestaat uit vele clubs en bars. Ook kent de hoofdstad van Oekraïne vele bezienswaardigheden op zowel cultureel als architectonisch gebied. Bezichtig bijvoorbeeld de Sint-Andreaskerk, de Sint-Michielskathedraal, het Holenklooster en wandel over het Majdan Nezalezjnosti, het plein van de onafhankelijkheid. Ga daarnaast winkelen in de straat Chresjtsjatyk, bewonder het Mariinskipaleis en het Kiev Nationaal Opera Huis.

Kiev vliegreis: eten, drinken en uitgaan!

De prijs van het eten in de restaurants hangt af van de wijk die je bezoekt. Zo vind je in de oude stad de wat duurdere restaurants, terwijl je in de centrale wijk Khreshchatyk wat meer budget kunt eten. Na het dineren start het nachtleven! Reis hier voor af naar de populaire clubs Arena City en de elegante Bar on 8.

Het openbaar vervoer is in Kiev prima geregeld. Er rijden metro’s, bussen en taxi’s. Doordat Oekraïne een andere munteenheid heeft, is het leven hier in vergeleken met West-Europa een stuk goedkoper. Het kost bijna niks om te reizen met het openbaar vervoer of om gebruik te maken van taxi's. Kortom, Kiev is een prachtige bestemming voor je vliegreis.

Goedkoop vliegen naar Kiev is zeer eenvoudig! Vergelijk snel alle tickets op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vlucht naar Kiev voor het budget dat jij voor ogen hebt.