Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Graz

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets Graz

Om met het vliegtuig naar Oostenrijk te gaan heb je verschillende opties waarvan Graz er een is. Graz is te bereiken vanuit onder andere Amsterdam en Düsseldorf. Vanaf hier gaan er directe vluchten naar deze prachtige Oostenrijkse stad. Ook Brussel is een goede optie om een goedkoop vliegticket te scoren naar Graz, maar houd hier wel rekening met een tussenstop tijdens je vliegreis.

Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Lufthansa en Austrian bieden allemaal voordelige vliegtickets naar Graz aan. Zo vlieg je vanaf Schiphol met KLM in 1 uur en 40 minuten met een directe vlucht naar Graz. Er is dus genoeg vergelijkingsmateriaal voor je vliegvakantie naar Graz. Beleef een heerlijke vakantie en snuif de cultuur en geniet van de rijke historie in deze Oostenrijkse stad.

Top vluchten naar Graz

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 1u45
ma 6 dec vr 10 dec
v.a. € 124 (p.p.)
Swiss
1 stop - 5u12
vr 26 nov zo 28 nov
v.a. € 143 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Eurowings
Direct - 1u37
vr 10 jun zo 12 jun
v.a. € 128 (p.p.)
Austrian
Direct - 1u37
vr 29 okt zo 31 okt
v.a. € 166 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 14u25
wo 20 okt ma 25 okt
v.a. € 138 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Historisch Graz

Graz is een prachtige stad in het zuidoosten van Oostenrijk en is na Wenen de grootste stad van het land. Graz staat bekend om de prachtige binnenstad die de grootste middeleeuwse binnenstad van Europa is. Dit centrum staat daarom ook op de UNESCO werelderfgoedlijst en er valt een hele hoop moois aan historische bezienswaardigheden te ontdekken in dit deel van de stad.

Een van die hoogtepunten is de Uhrturm am schlossberg, een grote klokkentoren die vanuit bijna heel de stad te zien is. De combinatie van historische bezienswaardigheden gecombineerd met aangenaam warm weer in de zomer en de alpen op de achtergrond maken Graz tot een geweldige bestemming voor een mooie rustgevende en inspirerende vakantie. Je gaat hoe dan ook genieten tijdens een verblijf in deze pracht stad.

Vervoer in Graz

Bij aankomst op het vliegveld van Graz zijn er verschillende opties om naar de binnenstad toe te reizen. Het vliegveld ligt ten zuiden van de stad en vanaf hier ben je in 20 minuten rijden met de auto in het centrum. Ook kan je in 20 minuten met de trein of de bus naar de binnenstad toe reizen. Het oude centrum kan je gemakkelijk al wandelend ontdekken en de andere delen van de stad kan je bereiken met de 6 tramlijnen die de stad rijk is.

Als je meer van de prachtige omgeving en de alpen rondom Graz wilt ontdekken, dan is het huren van een auto een goed idee. Er is genoeg te beleven in Graz zelf, maar ook zeker in de indrukwekkende omgeving. Boek je goedkope vliegtickets naar Graz en pak je koffers voor een heerlijke vakantie in Oostenrijk.